Antrenament Forțele Speciale FS-II-031-Matematică

200 puncte bonus
16 rezolvări
Romană
0
(0)

Antrenamentul Forțelor Speciale din această săptămână este dedicat lui Caraplix, un extraterestru cam prostuț, dar care a dat dovadă de multă bunătate ieri. A găsit într-o gură de canal câțiva pisoiași abandonați, i-a scos de acolo și le-a salvat viața. Inițial s-a gîndit să-i mănânce, dar ulterior a ajuns la concluzia ca sunt prea drăguți și adorabili.

Drept urmare, cadeții îi mulțumesc lui Caraplix pentru fapta bună. 🙂 Poate îl vor convinge să se comporte frumos și să nu mai arunce gunoaie pe stradă tot timpul! 🙂

Caraplix
Putere: 7/10
Desteptăciune: 2/10
Social: 6/10

Știi cum poți să îți dai seama că a trecut o CARAPLIX pe stradă? Pentru că vezi foarte multe gunoaie. Aruncă gunoaie în stânga și în dreapta cu toate tentaculele ei. Foarte necivilizată. Și încearcă prin forța exemplului să convingă adulții și copiii de pe Pământ să facă la fel, spunându-le „Da, dar toata lumea aruncă.”

Foarte urât!

.

Quiz disponibil doar userilor din Forțelor Speciale. Click aici aici să devii și tu parte din această trupă de elită!


Tabelă de scor: FS-II-031-Matematică

maxim de puncte 12
Poz. Nume Introdus pe Puncte Rezultat
Tabelul se încărcă
Nicio dată disponibilă

Îți place quiz-ul făcut de acest user Kidibot?

Click să votezi!

Pentru că ți-a plăcut acest test ...

Provoacă-ți prietenii tăi să răspundă și ei!

Ne pare rău că un utilizator Kidibot a făcut un quiz atât de slab!

Probabil că a fost sabotat de către Crocobeți. Hai să-l îmbunătățim!

Spune-ne cum putem să-l îmbunătățim.

Exemple de întrebări din quizul "Antrenament Forțele Speciale FS-II-031-Matematică"

  • Isterie mare la Academia Forțelor Speciale. Vine Paștele, cu iepurași și ouă. Ce obiceiuri mai sunt și cu iepurașii și ouăle astea. Ce credeți? Că nebunia pregătirilor nu i-a cuprins și pe cadeții noștri? Au inceput să vopsească ouă. Pe un carton sunt 30 ouă roșii și galbene. Roșii au vopsit de 3 ori mai multe decât galbene, plus încă 2. Câte ouă galbene au vopsit?
  • PisicuțaVeselă22 a primit o cutie de bomboane. Desi este tentată să le mănânce pe toate, ea planifică să termine cele 38 bomboane în 4 zile. În prima zi împarte câte o bomboană tuturor celor 17 colege de clasă, servind și ea una. În a doua zi mănâncă o cincime. În a treia zi oferă bomboane  băieților din grupă, 11 la număr, servind și ea două. În a patra zi oferă una lui Șotronel și una lui Peticel, iar restul le mănâncă ea. Câte bomboane a mâncat PisicaVeselă22 în total?
  • În dormitorul Forțelor Speciale, unde stă Șotronel, avem 3 tipuri de camere. De 1 pat, de 2 paturi și de 3 paturi. Dintre acestea, 10 nu sunt de 2 paturi. 11 nu sunt de 1 pat. 15 nu sunt cu 3 paturi, iar de câte 3 paturi sunt 3. Câte bomboane trebuie să ducă Șotronel când e ziua lui?

Crezi că poți face un quiz mai bun decât Antrenament Forțele Speciale FS-II-031-Matematică?

Click aici
Probleme cu Antrenament Forțele Speciale FS-II-031-Matematică? Raportează!

Partener Principal:

Kidibot caută partener principal!

Susținători activi:

Kidibot este sustinut de Mega Image Kidibot este sustinut de Raiffeisen Bank Kidibot este sustinut de Mindblower Kidibot este sustinut de Interbrand Kidibot este sustinut de Zooku

Edituri prietene:

Kidibot este sustinut de Editura Niculescu Kidibot este sustinut de Editura Arthur

Parteneri educaționali:

Kidibot este sustinut de Știință și Tehnică Kidibot este sustinut de Astroclubul Bucuresti

Partneri pentru românii din afara granițelor:

Kidibot este sustinut de Ministerul pentru Rom\nii de Pretutindeni

KIDIBOT în lume:

USA | UK | MD | IT | RO
Platforma Educațională Kidibot folosește cookie-uri funcționale și de trafic pentru a putea ajuta copiii să citească și să învețe mai mult.
Total time: 1.5974259376526 s