Antrenament Forțele Speciale FS-III-031-Matematică

200 puncte bonus
14 rezolvări
Romană

Antrenamentul Forțelor Speciale din această săptămână este dedicat lui Caraplix, un extraterestru cam prostuț, dar care a dat dovadă de multă bunătate ieri. A găsit într-o gură de canal câțiva pisoiași abandonați, i-a scos de acolo și le-a salvat viața. Inițial s-a gîndit să-i mănânce, dar ulterior a ajuns la concluzia ca sunt prea drăguți și adorabili.

Drept urmare, cadeții îi mulțumesc lui Caraplix pentru fapta bună. 🙂 Poate îl vor convinge să se comporte frumos și să nu mai arunce gunoaie pe stradă tot timpul! 🙂

Caraplix
Putere: 7/10
Desteptăciune: 2/10
Social: 6/10

Știi cum poți să îți dai seama că a trecut o CARAPLIX pe stradă? Pentru că vezi foarte multe gunoaie. Aruncă gunoaie în stânga și în dreapta cu toate tentaculele ei. Foarte necivilizată. Și încearcă prin forța exemplului să convingă adulții și copiii de pe Pământ să facă la fel, spunându-le „Da, dar toata lumea aruncă.”

Foarte urât!

.

Quiz disponibil doar userilor din Forțelor Speciale. Click aici aici să devii și tu parte din această trupă de elită!


Tabelă de scor: FS-III-031-Matematică

maxim de puncte 12
Poz. Nume Introdus pe Puncte Rezultat
Tabelul se încărcă
Nicio dată disponibilă

Exemple de întrebări din quizul "Antrenament Forțele Speciale FS-III-031-Matematică"

  • Isterie mare la Academia Forțelor Speciale. Vine Paștele, cu iepurași și ouă. Ce obiceiuri mai sunt și cu iepurașii și ouăle astea. Ce credeți? Că nebunia pregătirilor nu i-a cuprins și pe cadeții noștri? Au inceput să vopsească ouă. În total 2018. Roșii au vopsit de 3 ori mai multe decât galbene, plus încă 2. Câte ouă galbene au vopsit?
  • Cadeții au hotărât să orneze aleea principală cu ouă decorative colorate astfel: 1 ou roșu, 2 galbene, 3 albastre, 4 verzi, 5 roșii, 6 galbene, și așa mai departe până au epuizat toate cele 276 ouă. Ce culoare are cel de-al 41-lea ou?
  • În bucătăria Forțelor Speciale miroase incredibil de bine. Arome de vanilie, cacao, rom sau nucă, e clar ce are de gând să gătească personalul. Dacă lucrează doar angajații din bucătărie, 60 de cozonaci îi fac în 3 ore. Cadeții noștri nu pot sta degeaba și dau și ei o mâna de ajutor. Împreună cu personalul, ei termină cei 60 de cozonaci în 2 ore. Dacă lucrează doar cadeții în cât timp ar face cei 60 de cozonaci?

Crezi că poți face un quiz mai bun decât Antrenament Forțele Speciale FS-III-031-Matematică?

Click aici
Probleme cu Antrenament Forțele Speciale FS-III-031-Matematică? Raportează!

Partener Principal:

Kidibot caută partener principal!

Susținători activi:

Kidibot este sustinut de Mega Image Kidibot este sustinut de Raiffeisen Bank Kidibot este sustinut de Mindblower Kidibot este sustinut de Interbrand Kidibot este sustinut de Zooku

Edituri prietene:

Kidibot este sustinut de Editura Niculescu Kidibot este sustinut de Editura Arthur

Parteneri educaționali:

Kidibot este sustinut de Știință și Tehnică Kidibot este sustinut de Astroclubul Bucuresti

Parteneri pentru românii din afara granițelor României:

Kidibot este sustinut de Ministerul pentru Rom\nii de Pretutindeni

KIDIBOT în lume:

USA | UK | CA | MD | IT | RO
Platforma Educațională Kidibot folosește cookie-uri funcționale și de trafic pentru a putea ajuta copiii să citească și să învețe mai mult.
Total time: 1.7675771713257 s