Antrenament Forțele Speciale FS-III-031-Matematică

200 puncte bonus
16 rezolvări
Romană
0
(0)

Antrenamentul Forțelor Speciale din această săptămână este dedicat lui Caraplix, un extraterestru cam prostuț, dar care a dat dovadă de multă bunătate ieri. A găsit într-o gură de canal câțiva pisoiași abandonați, i-a scos de acolo și le-a salvat viața. Inițial s-a gîndit să-i mănânce, dar ulterior a ajuns la concluzia ca sunt prea drăguți și adorabili.

Drept urmare, cadeții îi mulțumesc lui Caraplix pentru fapta bună. 🙂 Poate îl vor convinge să se comporte frumos și să nu mai arunce gunoaie pe stradă tot timpul! 🙂

Caraplix
Putere: 7/10
Desteptăciune: 2/10
Social: 6/10

Știi cum poți să îți dai seama că a trecut o CARAPLIX pe stradă? Pentru că vezi foarte multe gunoaie. Aruncă gunoaie în stânga și în dreapta cu toate tentaculele ei. Foarte necivilizată. Și încearcă prin forța exemplului să convingă adulții și copiii de pe Pământ să facă la fel, spunându-le „Da, dar toata lumea aruncă.”

Foarte urât!

.

Quiz disponibil doar userilor din Forțelor Speciale. Click aici aici să devii și tu parte din această trupă de elită!


Tabelă de scor: FS-III-031-Matematică

maxim de puncte 12
Poz. Nume Introdus pe Puncte Rezultat
Tabelul se încărcă
Nicio dată disponibilă

Îți place quiz-ul făcut de acest user Kidibot?

Click să votezi!

Pentru că ți-a plăcut acest test ...

Provoacă-ți prietenii tăi să răspundă și ei!

Ne pare rău că un utilizator Kidibot a făcut un quiz atât de slab!

Probabil că a fost sabotat de către Crocobeți. Hai să-l îmbunătățim!

Spune-ne cum putem să-l îmbunătățim.

Exemple de întrebări din quizul "Antrenament Forțele Speciale FS-III-031-Matematică"

  • Isterie mare la Academia Forțelor Speciale. Vine Paștele, cu iepurași și ouă. Ce obiceiuri mai sunt și cu iepurașii și ouăle astea. Ce credeți? Că nebunia pregătirilor nu i-a cuprins și pe cadeții noștri? Au inceput să vopsească ouă. În total 2018. Roșii au vopsit de 3 ori mai multe decât galbene, plus încă 2. Câte ouă galbene au vopsit?
  • Cu o săptămână înainte de Paște Master Chef Lingurini cumpără 8 kg carne de porc și 7 kg carne de oaie pe care plătește 357 lei. Cu 5 zile înainte, pe 5 kg carne de porc și 7 kg carne de oaie plătește 294 lei. Fix cu 2 zile înainte când plecase să cumpere o cantitate mai mare de carne, pentru masa de Paște, se trezește că s-a scumpit carnea, fiecare din prețurile inițiale mărindu-se cu câte 2 lei pe kilogram. Dacă acum cumpără 23 kg carne de porc și 16 kg carne de oaie, cu cât plătește mai mult pe întreaga cantitate, decât dacă ar fi cumpărat cu 2 zile înainte.
  • Din banii pe care îi are la el, un cadet vrea să facă mici cumpărături ca să-i surprindă pe cei 5 colegi ai lui de cameră cu mici cadouri de Paște. Cu un sfert din sumă cumpără 5 pachete de dulciuri în valoare de 50 lei, iar cu o cincime cumpără 4 iepurași de pluș. Din suma rămasă mai cumpără un iepuraș de pluș și câte o cărticică la fiecare a 8 lei bucata. Câți lei i-au rămas rest?

Crezi că poți face un quiz mai bun decât Antrenament Forțele Speciale FS-III-031-Matematică?

Click aici
Probleme cu Antrenament Forțele Speciale FS-III-031-Matematică? Raportează!

Partener Principal:

Kidibot caută partener principal!

Susținători activi:

Kidibot este sustinut de Mega Image Kidibot este sustinut de Raiffeisen Bank Kidibot este sustinut de Mindblower Kidibot este sustinut de Interbrand Kidibot este sustinut de Zooku

Edituri prietene:

Kidibot este sustinut de Editura Niculescu Kidibot este sustinut de Editura Arthur

Parteneri educaționali:

Kidibot este sustinut de Știință și Tehnică Kidibot este sustinut de Astroclubul Bucuresti

Partneri pentru românii din afara granițelor:

Kidibot este sustinut de Ministerul pentru Rom\nii de Pretutindeni

KIDIBOT în lume:

USA | UK | CA | MD | IT | RO
Platforma Educațională Kidibot folosește cookie-uri funcționale și de trafic pentru a putea ajuta copiii să citească și să învețe mai mult.
Total time: 0.89546298980713 s