Antrenamentul de Matematică al Forțelor Speciale Kidibot FS-II-047

200 puncte bonus
2 rezolvări
Romană

Cadeții au revenit la Academia Forțelor Speciale, iar aspiranții prind din zbor rostul misiunilor secrete. Nu-i ușor să te lupți cu Crocobeții, dar învață noi trucuri zi de zi!

Ajută-i și tu!

.

Quiz disponibil doar userilor din Forțelor Speciale. Click aici aici să devii și tu parte din această trupă de elită!

Tabelă de scor: FS-II-202-Matematică

maxim de puncte 12
Poz. Nume Introdus pe Puncte Rezultat
Tabelul se încărcă
Nicio dată disponibilă


Exemple de întrebări din quizul "Antrenamentul de Matematică al Forțelor Speciale Kidibot FS-II-047"

  • Orele 09:00. Începe Marea Festivitate. Comandantul Totolici îi salută pe cei prezenți și îi prezintă pe cei patru invitați de seamă. Are nevoie, pentru prezentarea fiecăruia de câte 4 minute și 4 secunde. Apoi fiecare ia cuvântul și au la dispoziție câte 5 minute și 5 secunde pentru a transmite mesajul său. Cîte minute și câte secunde au la dispoziție, împreună, primii doi invitați? Aspirantul Visătorul2000 spune că sunt necesare 16 minute și 16 de secunde Sergentul GenialulSerios8 spune că sunt necesare 20 minute și 20 de secunde Caporalul MatematicianaRapidă52 spune că sunt necesare 10 minute și 10 de secunde Cine are dreptate?
  • Cel mai așteptat moment pentru Aspiranți: prezentarea detașamentului. Comandantul Totolici a primit de la secretariatul Academiei, lista cu cei 23 de cadeți, însă crocobeții nu au stat degeaba!!!! Înainte de a se lista tabelul cu aspiranții, aceștia au schimbat tușul din imprimantă cu cerneală care devine invizibilă după câteva minute. Sergentul GenialulSerios8 se aștepta la atacul crocobețian și a fost foarte atent să nu apară probleme, așa că l-a rugat pe Fruntașul ScriitorulÎnțelept100 să memoreze numele cadeților și să i le transmită caporalului IT-istulRapid. Acesta a afișat, în timpul prezentării, pe ecranul special, numele aspiranților, imediat înainte de a fi prezentați de către Comandant. Ecranul de pe terenul de sport are lungimea de 10m și lățimea de 8m. Dacă acest ecran este încadrat într-o ramă de lemn, ce lungime are aceasta?
  • Deși a fost vacanță, Academia nu a fost închisă, că doar nici pe planeta crocobețiană nu s-a oprit activitatea!.Pe rând, fiecare detașament, a avut grijă să păstreze securitatea planetei și să anuleze acțiunile răutăcioase ale crocobeților, mai ales cele îndreptate asupra cadeților aspiranți. Au fost, în total 15 misiuni în care cadeții au participat. La ultimele 10, a fost prezent și KIDIBOT- roboțelul venit din spațiu. În timpul misiunilor s-au remarcat prin fapte deosebite, mai mulți cadeți: 3 la prima misiune, câte 1 la următoarele patru misiuni, cu 1 mai mult la primele cinci la care a fost prezent KIDIBOT, decât la primele cinci, iar la ultimele cinci, câte un cadet. La festivitate, au fost premiați toți cadeții care s-au remarcat. Câte diplome s-au acordat pentru misiunile la care a partcipat KIDIBOT?

Crezi că poți face un quiz mai bun decât Antrenamentul de Matematică al Forțelor Speciale Kidibot FS-II-047?

Click aici
Probleme cu Antrenamentul de Matematică al Forțelor Speciale Kidibot FS-II-047? Raportează!

Partener Principal:

Kidibot caută partener principal!

Susținători activi:

Kidibot este sustinut de Mega Image Kidibot este sustinut de Raiffeisen Bank Kidibot este sustinut de Mindblower Kidibot este sustinut de Interbrand Kidibot este sustinut de Zooku

Edituri prietene:

Kidibot este sustinut de Editura Niculescu Kidibot este sustinut de Editura Arthur

Parteneri educaționali:

Kidibot este sustinut de Știință și Tehnică Kidibot este sustinut de Astroclubul Bucuresti

Parteneri pentru românii din afara granițelor României:

Kidibot este sustinut de Ministerul pentru Rom\nii de Pretutindeni

KIDIBOT în lume:

USA | UK | CA | MD | IT | RO
Platforma Educațională Kidibot folosește cookie-uri funcționale și de trafic pentru a putea ajuta copiii să citească și să învețe mai mult.
Total time: 1.8553369045258 s