Antrenamentul de Matematică al Forțelor Speciale Kidibot FS-II-047

200 puncte bonus
3 rezolvări
Romană
0
(0)

Cadeții au revenit la Academia Forțelor Speciale, iar aspiranții prind din zbor rostul misiunilor secrete. Nu-i ușor să te lupți cu Crocobeții, dar învață noi trucuri zi de zi!

Ajută-i și tu!

.

Quiz disponibil doar userilor din Forțelor Speciale. Click aici aici să devii și tu parte din această trupă de elită!

Tabelă de scor: FS-II-202-Matematică

maxim de puncte 12
Poz. Nume Introdus pe Puncte Rezultat
Tabelul se încărcă
Nicio dată disponibilă


Îți place quiz-ul făcut de acest user Kidibot?

Click să votezi!

Pentru că ți-a plăcut acest test ...

Provoacă-ți prietenii tăi să răspundă și ei!

Ne pare rău că un utilizator Kidibot a făcut un quiz atât de slab!

Probabil că a fost sabotat de către Crocobeți. Hai să-l îmbunătățim!

Spune-ne cum putem să-l îmbunătățim.

Exemple de întrebări din quizul "Antrenamentul de Matematică al Forțelor Speciale Kidibot FS-II-047"

  • Au început antrenamentele. După o lungă pauză, cadeții au revenit La Academie și sunt rugați să povestească ce au simțit în primele zile: Detașamentul Aspiranților- „prima festivitate de deschidere a unui an academic” Detașamentul Fruntașilor- „nu mai suntem mici, avem déjà experiență” Detașamentul Caporalilor- „peste un an vom prelua ștafeta de la cei mari” Detașamentul Sergenților- „ultima festivitate de deschidere a unui an academic” Cu mic, cu mare sunt adunați pe terenul de sport al Academiei: 23 de cadeți aspiranți, câte 20 de fruntași, caporali și sergenți, cadrele academiei (o secretară, un pedagog, 5 profesori, Comandantul Totolici), părinți și 4 invitați. Dacă pentru fiecare cadet au venit câte două persoane, câte persoane -părinți și invitați – sunt în total la festivitate?
  • După ce se termină festivitatea de deschidere a anului academic, fiecare detașament se îndreaptă spre sala sa. Fruntașii și-au organizat, pentru acest an, Sala Cosmochimica, majoritatea dintre ei fiind pasionați de studierea atomilor din spațiul interstelar. Ce să vezi? Au aflat crocobeții! Ca să încurce activitatea din Cosmochimica, au aruncat cu „praf leneș” peste băncile cadeților. Acesta încetinește capacitatea de gândire a cadeților și îi face să nu-și dorească să fie harnici la studiu. Ca să-și facă efectul, este nevoie de 40-20-10+20-10-10 grame. Sergentul CreierulLiber63 a dat déjà cu 10g de „praf de stele” care are rolul de a anula efectul „prafului leneș”. Dacă 1 gram de „praf de stele” elimină efectul unui gram de „praf leneș”, atunci
  • Se fac alegerile pentru Consiliul Detașamentului. Pentru poziția de Fruntaș-șef s-au înscris trei cadeți: Zoologul Înaripat05 ( care și-a ales ca semn distinctiv un cerc), CercetătorulVisător4 ( care și-a ales ca semn distinctiv un triunghi), OchilăHaios14 ( care și-a ales ca semn distinctiv un pătrat). Votul a fost secret, iar când s-au numărat, rezultatele au fost:

Crezi că poți face un quiz mai bun decât Antrenamentul de Matematică al Forțelor Speciale Kidibot FS-II-047?

Click aici
Probleme cu Antrenamentul de Matematică al Forțelor Speciale Kidibot FS-II-047? Raportează!

Partener Principal:

Kidibot caută partener principal!

Susținători activi:

Kidibot este sustinut de Mega Image Kidibot este sustinut de Raiffeisen Bank Kidibot este sustinut de Mindblower Kidibot este sustinut de Interbrand Kidibot este sustinut de Zooku

Edituri prietene:

Kidibot este sustinut de Editura Niculescu Kidibot este sustinut de Editura Arthur

Parteneri educaționali:

Kidibot este sustinut de Știință și Tehnică Kidibot este sustinut de Astroclubul Bucuresti

Partneri pentru românii din afara granițelor:

Kidibot este sustinut de Ministerul pentru Rom\nii de Pretutindeni

KIDIBOT în lume:

USA | UK | MD | IT | RO
Platforma Educațională Kidibot folosește cookie-uri funcționale și de trafic pentru a putea ajuta copiii să citească și să învețe mai mult.
Total time: 0.99827289581299 s