Antrenamentul de Matematică al Forțelor Speciale Kidibot FS-IV-048

200 puncte bonus
2 rezolvări
Romană

Nici nu au început bine cursurile de pregătire și cadeții noștri de la Academia Forțelor Speciale Kidibot sunt atacați de misiunile malițioase ale Crocobeților!

Se zbat atacurilor în misiuni intergalactice de apărare a Terrei împotriva radiațiilor Crocobețiene (atacuri cibernetice și dronelor hipnotice).

Kidibot și cadeții noștri sunt pe baricade și vor învinge. Dar au nevoie și de ajutorul tău, să câștigi cât mai multe puncte, să dovedești că lupți cu lenea și prostia.

Mult succes!

.

Quiz disponibil doar userilor din Forțelor Speciale. Click aici aici să devii și tu parte din această trupă de elită!


Tabelă de scor: FS-IV-203-Matematică

maxim de puncte 12
Poz. Nume Introdus pe Puncte Rezultat
Tabelul se încărcă
Nicio dată disponibilă

Exemple de întrebări din quizul "Antrenamentul de Matematică al Forțelor Speciale Kidibot FS-IV-048"

  • Prima săptămână academică. Agitație mare, trebuie planificate toate misiunile cadeților, stabilită componența echipelor, responsabilii delegațiilor, programele de cercetare, de patrulare, de comunicare …ce mai! Nu e timp de pierdut. Dacă toate acestea nu sunt făcute la timp, dronele hipnotice ale crocobeți vor câștiga. NUUU, toți cadeții se mobilizează și se organizează rapid. Pentru început, decid componența fiecărei misiuni stabilită de Comandantul Totolici: câte doi din cei 20 de sergenți. În câte feluri se pot forma aceste misiuni?
  • Ochelarii galactici au proprietatea că pot să afle și să transmită celui ce îi poartă, dimensiunile obiectelor din raza de acțiune, componența chimică a formelor de viața și multe alte funcții utile cadeților aflați în misiune. În același timp, pot transmite în direct, către „Sala Planetarium” toate aceste informații. Dacă lucrează 4 cadeți la prelucrarea acestor date, reușesc să interpreteze 3300 de detalii în 5 minute. Dacă lucrează 8 cadeți, timp de 15 minute, câte detalii vor reuși sî interpreteze ( lucrând cu aceeași viteză)?
  • Tricoul interactiv de teleportare purtat de Conducătorul detașamentului sergenților- James Bond îl poate teleporta pe acesta în două secunde din cabina „Intergalactica IV” la baza Academiei Forțelor Speciale și să-i păstreze imaginea timp de 10 secunde pe „Intergalactica”, pentru derutarea crocobeților. Pentru a reveni la bordul ”Intergalactica”, James Bond are nevoie de 3 secunde. Dacă la bază, James Bond sta 50 de secunde de fiecare dată, iar crocobeții au fost informați de dronele hipnotice că acesta a lipsit în total 2475 de secunde, de câte ori s-a teleportat James Bond de pe Intergalactica spre baza și înapoi?

Crezi că poți face un quiz mai bun decât Antrenamentul de Matematică al Forțelor Speciale Kidibot FS-IV-048?

Click aici
Probleme cu Antrenamentul de Matematică al Forțelor Speciale Kidibot FS-IV-048? Raportează!

Partener Principal:

Kidibot caută partener principal!

Susținători activi:

Kidibot este sustinut de Mega Image Kidibot este sustinut de Raiffeisen Bank Kidibot este sustinut de Mindblower Kidibot este sustinut de Interbrand Kidibot este sustinut de Zooku

Edituri prietene:

Kidibot este sustinut de Editura Niculescu Kidibot este sustinut de Editura Arthur

Parteneri educaționali:

Kidibot este sustinut de Știință și Tehnică Kidibot este sustinut de Astroclubul Bucuresti

Parteneri pentru românii din afara granițelor României:

Kidibot este sustinut de Ministerul pentru Rom\nii de Pretutindeni

KIDIBOT în lume:

USA | UK | CA | MD | IT | RO
Platforma Educațională Kidibot folosește cookie-uri funcționale și de trafic pentru a putea ajuta copiii să citească și să învețe mai mult.
Total time: 1.9720768928528 s