Mesajul lui Kidibot de Crăciun pentru copii, părinți și profesori!

5
(5)

Dragă copil/părinte/profesor implicat,

Îți mulțumim că ne-ai fost alături în acest an. Împreună cu tine am ajutat copiii din peste 37,71% din școlile din România să aibă un viitor mai bun. Este o cifră uriașă, iar tu meriți felicitări!

Noi credem că prin joacă inteligentă TOȚI copiii învață mai mult, citesc mai mult și fac mai multe fapte bune!

Și o fac de plăcere! Așa este normal. Atenție, mă refer la joacă inteligentă, nu ”mindless entertainment” gen Brawl Stars/Fortnite/Clash….., unde copiii își pierd ani din viață în mod inutil. Joaca inteligentă oferă o plusvaloare ENORMĂ viitorului adult. Plus o calitate mare a vieții.

După cum ați auzit și voi un zvon, a venit vacanța! 🙂

Copiii se bucură. Unii pentru că pot să citească în final mai mult decât în timpul anului școlar, alții pentru că scapă de ”calvarul” educației clasice.

Copiii NU TREBUIE să fie mini-adulți care se duc la școală cu tristețe, la fel cum se duc mulți dintre adulți la ”SCÂRBICI” și care deabia așteaptă weekendul/concediul/vacanța ca să se simtă bine. Nu e logic, nu e bine, nu e natural să se întâmple așa.

Copiii trebuie ca în fiecare zi să se bucure de viață, INDIFERENT dacă este vacanță sau școală. Vacanța trebuie privită ca pe o ocazie de explorare, o ocazie să citească cât mai mult, să învețe lucruri noi interesante, să descifreze mistere, nu ca pe o scăpare din Gulag!

Așa ar fi normal. Copiii să iubească acumularea de informații/concepte, să știe să le aplice în viața reală, să fie energici, proactivi, curioși, să pună întrebări, să aibă un azimut.

A venit vacanța. Urmează 3 săptămâni de timp petrecut cu folos (sau nu). Sperăm că împreună cu tine să folosim aceste săptămâni cu folos pentru copiii tăi. 🙂

Sfaturile noastre sunt:
– Ieșiți afară. Jucați-vă în aer liber.
– Jucați-vă jocuri inteligente.
– Învățați lucruri noi.

Atât cât putem, Kidibot, împreună cu cei mai buni copii din România + cei mai pasionați profesori + cei mai implicați părinți + partenerii, suntem alături de voi. Și când copilul tău va reveni în casă, îmbujorat de la frig, îl așteptăm cu drag pe Kidibot, să se joace și să învețe lucruri noi.

Astfel, împreună vom schimba educația din România în bine!

Vă dorim să aveți Sărbători Inspiraționale! 🙂

Cu drag,
Kidibot & Echipa


PS. Lista partenerilor actuali Kidibot: OMV Petrom, Țara lui Andrei, Electrica, Raiffeisen Bank, Editura Arthur, Editura Niculescu, Editura Corint, Robofun, GadgetWay.ro, Interbrand Publishing, Zooku, Farmaciile Richter, Știință&Tehnică, Astroclubul București, Institutul Geologic al României, FORI.

PPS. Dacă știi și tu vreo companie care poate și vrea să susțină educația prin Kidibot, te rugăm să ne pui în legătură cu ei. Sponsorizarea este deductibilă pentru ei și împreună schimbăm copiii României în bine prin educație prin joacă. Mulțumim frumos.

Cât de mult ți-a plăcut acest articol?

Dă click pe o steluță să votezi.

Nota medie 5 / 5. Număr de voturi: 5

Nu sunt voturi până acum. Fii tu primul care votează!

Mulțumim.

Vrei să ne dai follow?

Ne pare rău că nu ți-a plăcut acest articol!

Cum putem să îmbunătățim?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *