Operațiunea ”Kidibot Financial Battles” a început!

0
(0)

Status Report: Echipe de Crocobeți au început să ne atace financiar, folosindu-se de faptul că noi, românii (copiii și adulții), nu știm foarte multe despre EDUCAȚIA FINANCIARĂ! Nu știm informații de bază despre pensii, despre economisire, despre investiții, despre cardurile bancare și multe altele… Și, cine nu știe, plătește din buzunar, conform zicalei ”Unde nu e cap, vai de picioare.”

Situația este critică!

Dashboard Bătăliile Financiare Kidibot
Dashboard Bătăliile Financiare Kidibot

Obiectiv: Voi, Luptătorii, trebuie să învățați rapid de pe Kidibot noțiuni de educație financiară ca să poată respinge atacurile ticăloase.

Din fericire, Kidibot, împreună cu prietenii noștri Raiffeisen Bank, printr-un grant câștigat de la Raiffeisen Comunități, ne ajută să devenim mai deștepți și mai cunoscători în ale finanțelor. Fiecare quiz are și un micro-curs aferent. Aveți aici lista completă a quizurilor de educație financiară!

Raiffeisen Bank

Întâi, din micro-cursuri învățăm ce sunt creditele/depozitele bancare/asigurările/acțiunile și multe altele după care răspundem la quizurile respective.

Echipele care reușesc să respingă atacurile Crocobeților, dovedind că au învățat despre finanțe vor primi puncte bonus și …. Kidicoini!

Cum arată un Panou de Control al Bătăliilor unui Luptător Kidibot

Am menționat că toate punctele câștigate în cadrul operațiunii KIDIBOT FINANCIAL BATTLES vă cresc șansele dramatic ca să câștigați premiul cel mare (un iPHONE X), ascuns într-un artefact care se teleportează în continuu pe platforma Kidibot? Este Kidibot X Quest, susținut de Electrica! Detalii aici… 🙂

Deasemenea, veți mai primi premii de la prietenii Kidibot, în ordine aleatoare (Editura NICULESCU, Editura Arthur, Editura Corint Junior, Editura Humanitas Junior, Robofun, Interbrand).

Mult succes, dragi Kidiboți! Planeta, familia și echipa voastră au mare nevoie de voi și de creierele voastre! Haideți să îi învingem pe Crocobeți și să le arătăm că suntem mai deștepți decât ei!

Kidibot over and out!

Cât de mult ți-a plăcut acest articol?

Dă click pe o steluță să votezi.

Nota medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Nu sunt voturi până acum. Fii tu primul care votează!

Mulțumim.

Vrei să ne dai follow?

Ne pare rău că nu ți-a plăcut acest articol!

Cum putem să îmbunătățim?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *