Vrei să știi mai multe despre HACKERI? Probabil că DA, la fel ca 80%+ din copii… ;)

0
(0)

Atunci roagă-ți părinții/profesorii să te înscrie GRATUIT aici la evenimentul KIDIBOT CYBER SECURITY TRAINING cât mai repede. Tic, tac…

Vei învăța o grămadă de lucruri super-tari despre HACKERI, despre CYBER SECURITY, despre cum să te ferești de atacurile lor și multe altele.

Din păcate, locurile sunt foarte puține, ca orice lucru valoros de altfel… Deja mulți copii nu au pierdut vremea și s-au înscris.

  • 25 locuri pentru clasele VI, VII, VIII sâmbătă, 12 Octombrie, 2019
  • 25 locuri pentru clasele III, IV, V duminică, 13 Octombrie 2019

Dacă sunteți prea mulți doritori, vor avea prioritate cei care au cele mai multe puncte KIDIBOT în perioada 27.09-04.10, ora 20.00.

Ambele evenimente vor avea loc în București, la sediul CERT-RO, din strada Italiana 22, lângă Universitate. Ai auzit până acum de CERT-RO? Ei sunt instituția statului care sunt în prima linie în bătăliile împotriva hackerilor. Totodată, vom avea invitați surpriză, de la care să înveți și mai multe lucruri din domeniu.

Deasemenea, îi avem parteneri pe prietenii noștri de la Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale și Meet-and-Code.

Dacă nu ești din București sau nu vei putea ajunge, vom încerca să facem streaming live, măcar la o parte din eveniment, să vezi și tu. Să te asiguri că părinții tăi au dat LIKE paginii www.facebook.com/kidibot, că vom anunța acolo.

Deci, dragă hackere Kidibot, vii sau nu?

https://forms.gle/Ea2JCKbTdPmkKqwL6

Deadline înscrieri 4 Octombrie 2019, ora 20.00

Cât de mult ți-a plăcut acest articol?

Dă click pe o steluță să votezi.

Nota medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Nu sunt voturi până acum. Fii tu primul care votează!

Mulțumim.

Vrei să ne dai follow?

Ne pare rău că nu ți-a plăcut acest articol!

Cum putem să îmbunătățim?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *