Îți place să te joci inventând lucruri?
Pe 1-2 iunie 2019 are loc Kidibot Start-Up România Summit!
Detalii...

Înscrierile pentru Ediția I KSR s-au terminat!

Toți copiii din București din clasele Pregătitoare-VIII au fost invitați să se înscrie în acest concurs cu premii. Finaliștii vor avea parte de o super-experiență în cadrul finalei, învățând și creând mini-startup-uri din domeniul tehnologiei prin joacă, sub îndrumarea experților Kidibot.

Înscrierile s-au încheiat!

Faza 1: Preselecția s-a terminat!
29 aprilie - 17 mai 2019 - 24 mai 2019

Fiecare copil din clasele Pregătitoare până la clasa a VIII-a din București se poate înscrie direct, prin clasă sau prin școală, direct pe această pagină sau prin email la hello@kidibot.ro, în câteva minute! Trebuie să demonstreze că este pasionat de viitor și că îi place să inventeze. Mult succes!:)

Faza 2: Astrofest
Sâmbătă, 25 mai 2019

Sâmbătă, 25 mai 2019, de la ora 15.00 până la 22.00, la Park Lake Mall, vă așteptăm să învățăm despre viitor, astronomie, astronauți, împreună cu cei mai vizionari oameni din România, cei de la Știință și Tehnică.

Faza 3: Kidibot Start-Up România Summit

Cei 100 de finaliști vor veni la în weekendul 1-2 iunie 2019, la Telekom Training Arena pentru 2 zile pline de activități superbe, prin joacă, care le pot schimba viața. Vor învăța lucruri noi de la mentorii Kidibot și le vor pune în aplicare! Multe premii.

Ce au făcut copiii ca să se înscrie!

Căutăm copii cărora să le placă să inventeze lucruri, să viseze cu ochii deschiși la viitor.

Fă o invenție din jucării stricate

Ești îndemânatic? Crează o mică invenție din jucării stricate sau diverse obiecte de papetărie. Fă-i poze, scrie o descriere si aplică cu ea.

Povestește-ne cum vezi viitorul

Fă o mică compunere despre cum vezi tu viitorul. Cu cât ești mai inventiv, cu atât mai bine!

Desenează viitorul așa cum ți-l imaginezi tu

Fă un desen în care să arăți lucrurile pe care crezi că le vei vedea în viitor. Fă-i o poză, scrie o mică descriere și înscrie-te la concurs!

Ei sunt extratereștrii Crocobeți ce vor să ne cucerească prin lene și prostie

Crocobeți, Uhubau, Veverița Dementă, Captain Spike, Multi-Eyes, Hot-Dog-Joe, Girafone și mulți alții. Vezi aici lista completă...
Extra-BONUSURI!

Orice copil din România poate să intre acum în Clubul de Antreprenoriat Kidibot Start-Up România de pe Platforma Educațională www.kidibot.ro.Extra-Premii

Învață despre antreprenoriat prin micro-cursurile Kidibot. Răspunde la quizurile aferente de antreprenoriat și în fiecare lună poți câștiga premii noi online!
Mult succes!:)

Extra-Diplome

Membrii Clubului de Antreprenoriat Kidibot Start-Up România vor primi automat Certificate de Mini-Antreprenori direct în profilele lor Kidibot, dacă vor răspunde corect la 10/25/50/100/205/500 de quizuri de profil. Mult succes!

Extra-Distracție

Veți putea vorbi cu alți copii antreprenori din toată lumea, veți putea să vorbiți cu super-antreprenori prin webinarii, veți avea acces la o gramadă de resurse cool!
Vino alături de noi.

Care sunt pașii următori?

Vezi aici ce trebuie să faci.

 • Înscrie-te la concurs!

  Deadline: 17 mai 2019 - 24 mai 2019

  Fiecare copil din clasele Pregătitoare -VIII din București, direct, prin clasă sau prin școală, se poate înscrie la acest concurs! Trebuie să completeze formularul de mai jos, în care să arate cât de inventiv este. Sau să ne trimită creațiile pe hello@kidibot.ro.

 • Vino la Astrofest 2019!

  Sâmbătă, 25 mai 2019, Park Lake Mall

  Kidibot, revista ”Știință și Tehnică”, Astroclubul și mulți alții fac pentru voi cel mai tare eveniment! Toți copiii sunt invitați!

 • Kidibot Start-Up România Summit

  1-2 Iunie 2019, Telekom Training Arena din Băneasa

  Finaliștii vor fi invitați la cel mai tare eveniment! Prin joacă vor primi consiliere de la experți, după care își vor face mici startup-uri tehnologice, pe care le vor prezenta pe echipe în fața juriului. Se vor acorda premii frumoase (telefoane, cărți, kit-uri Arduino, etc). Toată lumea câștigă!

 • Fii și tu
  parte din
  KSR!

Incredibila noastră echipă

Ca să motivăm copiii să învețe cât mai multe despre antreprenoriat, formăm o super echipă

Alexandru Petrescu

Ministrul Comunicațiilor și Societății Informaționale

George Butunoiu

Head-Hunter

Nadina Nedelea

Expert Comunicare Media

Lista este încă în construcție. Pe măsură ce avem noi invitați confirmați, îi vom anunța aici.Contactează-ne!

Dacă ești profesor, părinte, companie sau ONG, și vrei să susții această mișcare antreprenorială, te rugăm să ne contactezi. Avem nevoie de ajutorul tău.

0770.745.585
hello@kidibot.ro

Înscrierile s-au terminat!