Micro-Curs de Supraviețuire Urbană pentru Copii și Adolescenți

200 puncte bonus
13 rezolvări
Romană
Informație disponibilă doar userilor GOLD.


Mesaj pentru părinți!

Probabil că pe măsură ce vă cresc copiii, sunteți din ce în ce mai îngrijorați de șansele ca aceștia să o apuce pe căi greșite. Droguri, hoție, prostituție, anturaje greșite, taxe de protecție și multe altele.

Un fost locotenent al lumii interlope din București (îi mulțumim pe această cale!) îți spune câteva metode reale prin care sunt atrași copiii către droguri, prostituție, furturi, șantaj, taxe protecție, etc.. Acestea sunt informații de pe cealaltă parte a baricadei.

De ce am facut acest curs practic? Ca sa stii sa te protejezi.

Ne cerem scuze daca acest curs nu este unul academic si daca are un limbaj pe care unii l-ar putea considera ofensator.

Însă viața pe stradă nu este academică. Este dură. Este grea. Și mulți dintre noi, din palatele de cleștar pe care ni le ridicăm în jurul nostru, nu o mai percem ca atare.

Tindem să considerăm că ce nu vedem, nu există. Până când te izbește realitatea în moalele capului și spui: “De ce eu?”, “Cum de a putut să mi se întâmple tocmai mie?”. Uite d’aia, pentru că nu ai fost pregatit.

Acest curs se dorește să-ți ridice niște semne de întrebare și să te ajute să iei deciziile care trebuie. Să te ajute să ai grijă de tine!

ATENȚIE: Datorită limbajului și detaliilor prezente în acest micro-curs, supervizarea și acordul parental SUNT OBLIGATORII!

Informație disponibilă doar userilor GOLD. Click aici să devii gold.


.

Quiz disponibil doar userilor GOLD. Click aici să devii gold


Tabelă de scor: Micro-Curs Supraviețuire Urbană

maxim de puncte 10
Poz. Nume Introdus pe Puncte Rezultat
Tabelul se încărcă
Nicio dată disponibilă

Probleme cu Micro-Curs de Supraviețuire Urbană pentru Copii și Adolescenți? Raportează!

Partener Principal:

Kidibot caută partener principal!

Susținători activi:

Kidibot este sustinut de OMV Petrom Kidibot este sustinut de Google Kidibot este sustinut de Electrica Kidibot este sustinut de Robofun Kidibot este sustinut de Zarva Kidibot este sustinut de Interbrand Kidibot este sustinut de BRD Kidibot este sustinut de Zooku Kidibot este sustinut de eMag Kidibot este sustinut de Telekom Kidibot este sustinut de Digi Kidibot este sustinut de Societatea Muzicala Kidibot este sustinut de Bucharest Science Festival Kidibot este sustinut de Kooperativa 2.0 Kidibot este sustinut de Soca Tour Kidibot este sustinut de Gadgetway Kidibot este sustinut de Farmaciile Richter

Edituri prietene:

Kidibot este sustinut de Editura Niculescu Kidibot este sustinut de Humanitas Junior Kidibot este sustinut de Editura Corint Junior Kidibot este sustinut de Editura Arthur

Parteneri educaționali:

Kidibot este sustinut de Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale Kidibot este sustinut de Știință și Tehnică Kidibot este sustinut de Raiffeisen Bank Kidibot este sustinut de Astroclubul Bucuresti Kidibot este sustinut de Institutul Geologic al Romaniei

Parteneri pentru românii din afara granițelor României:

Kidibot este sustinut de Ministerul pentru Rom\nii de Pretutindeni Kidibot este sustinut de FORI - Federația Organizațiilor Românești din Italia
Acest proiect este realizat cu sprijinul Ministerului pentru Românii de Pretutindeni. Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a MRP.

KIDIBOT în lume:

USA | UK | CA | CH | ES | AE | IT | RO
Total time: 1.448478937149 s