Scoala de Ghi(n)zi

15 puncte bonus
6 rezolvări
Romană

Autor quiz: CercetatoareaAlbastra12

Povestea este despre o ghinduta care aterizeaza intr-o gradina de broccoli, si pentru ca s-a lovit la cap crede ca si el este broccoli si intr-o zi cand va fi mare, va fi retezat de gradinar si dus la oras. Se straduie sa prinda radacini si sa devina un broccoli frumos mare, astfel cum i-a spus un pui de broccoli langa care a cazut. Se implica asa de tare, incat face chiar o scoala pe care numeste Scoala Primara de Broccoli, unde ii invata pe ghindutele mici, care au aterizat in gradina dupa el, cum sa devina broccoli. Intr-o zi insa cade o ghinda, care nu se loveste la cap si nu uita cine este si de unde vine, intrucat aterizeaza pe un broccoli si nu pe pamantul tare, pe numele Ghindi-THOR care dezvaluie adevarul si le explica tuturor faptul ca ei nu sunt seminte de broccoli si nu vor putea deveni niciodata broccoli, ci ei sunt stejari, si vor deveni in timp stejari frumosi si falnici, astfel cum este si cel din care au cazut. Ghindele elevi se supara in prima faza pe Ghi(n)dul lor, spunand ca au fost pacaliti de acesta. Ghindul isi cere scuze, si le explica ca nici el nu a stiut ce este si de unde vine, si nu vroia sa ramana singur daca toti broccoli vor pleca din gradina la oras. Ghindul devine prieten cu Ghindi – THOR si hotarasc impreuna sa redenumeasca Scoala Primara de Broccoli in Scoala Stejarilor Falnici, si sa ii ajute pe ghindisoare mici sa devina stejari frumosi si nu broccoli, sa nu uite niciodata de unde vin si ce vor sa devina.

Captain Spike a conceput un plan prin care să paralizeze toate acțiunile educative din România. Vor arunca cu bolovani spațiali uriași către toate școlile din țară. Va fi un dezastru. Victime, haos, sărăcie. Tu ai fost desemnat să-l oprești. Mult succes!

Exemple de întrebări din quizul "Scoala de Ghi(n)zi"

  • Stejarul avea o coroana uriasa, rotunda si era......
  • Unde vroia sa ajunga ghinduta cand va fi un broccoli mare ?
  • Ce au decis Ghinduta si Ghindi-THOR, sa ii ajute pe micile ghindisoare sa devina

Crezi că poți face un quiz mai bun decât Scoala de Ghi(n)zi?

Click aici
Probleme cu Scoala de Ghi(n)zi? Raportează!

Partener Principal:

Kidibot caută partener principal!

Susținători activi:

Kidibot este sustinut de Mega Image Kidibot este sustinut de Raiffeisen Bank Kidibot este sustinut de Mindblower Kidibot este sustinut de Interbrand Kidibot este sustinut de Zooku

Edituri prietene:

Kidibot este sustinut de Editura Niculescu Kidibot este sustinut de Editura Arthur

Parteneri educaționali:

Kidibot este sustinut de Știință și Tehnică Kidibot este sustinut de Astroclubul Bucuresti

Partneri pentru românii din afara granițelor:

Kidibot este sustinut de Ministerul pentru Rom\nii de Pretutindeni

KIDIBOT în lume:

USA | UK | CA | MD | IT | RO
Platforma Educațională Kidibot folosește cookie-uri funcționale și de trafic pentru a putea ajuta copiii să citească și să învețe mai mult.
Total time: 0.88605999946594 s