Cine suntem

Noi, la comunitatea adulților Kidibot, suntem părinți și profesori care vrem cele mai bune condiții de motivație și educație pentru copiii noștri și ne luptăm să ni le cream chiar noi.

Suntem niște ciudați.

De ce spunem asta?

Pentru că, spre deosebire de majoritatea românilor care știu doar să se plângă că NU SE FACE una sau alta, că Guvernul, că Ministerul Educației, că vecina de la 3 sau oricine altcineva nu își face treaba, noi chiar punem mâna și ne ajutăm singuri. Noi ne zbatem să găsim soluții să le fie copiilor noștri cel mai bine. Avem psihologi, experți, exemple educaționale state-of-the-art din străinătate. Avem acces la cei mai buni oameni pe domeniile lor din această țară. Avem idei și nu ne este frică să le implementăm.

De aceea, copiii noștri, care folosesc KIDIBOT, au o șansă extraordinară în plus față de cei care nu folosesc.

Fondatorii Kidibot

Suntem Alina Ferșeta (Președinte Asociația StartEvo) și Constantin Ferșeta (Vice-Președinte Asociația StartEvo).

Cine sunt fondatorii Kidibot?

2 părinți din București, care în viața de zi cu zi ne ocupăm de online marketing și în timpul liber am creat cea mai mare/premiată/frumoasă/inovativă platforma educațională din România: KIDIBOT.

De ce am creat inițial Kidibot?

Ca să ne motivăm proprii copii să citească mai mult. Ulterior ca să ajutăm milioane de copii din România și toată lumea.
Pentru că aveam experiență uriașă cu educația non-formală prin Asociația StartEvo.