...

Servicii Educaționale Premium Kidibot

Cu ce ne laudăm? Datorită eforturile uriașe depuse din 2017 până acum, suntem CEA MAI PREMIATĂ platforma educațională din Europa Centrală și de Est, cu 30+ distincții. De la nivel global, de la Comisia Europeană, până la nivel național! Vezi toata lista.

Uite cum îți putem ajuta copilul:

 • Motivație prin descărcare diplome câștigate
 • Pregătire la matematică prin joacă (Antrenamentele de Matematică ale Forțelor Speciale Kidibot)
 • Misiunile Științifice Kidibot

#1. Descarcă Diplomele și Certificatele Câștigate!

Copiii pe Kidibot câștigă o mulțime de diplome/certificate:

 • Dacă dovedesc că citesc;
 • Dacă dovedesc că învață la matematică, istorie, engleză, informatică, fizică, etc, etc.;
 • Dacă fac fapte bune;
 • Dacă îi ajută pe alți copii să devină mai buni la învățătură.

Aceste documente apar pe profilul lor public, dar NU pot fi descărcate în mod normal.

2543 copii și-au downloadat diplomele. Fii și tu printre ei.

AI DOUĂ BENEFICII MAJORE

A. Motivație. Aceste recunoașteri publice îi motivează să facă mai departe aceste lucruri benefice pentru viitorul lor.

B. O extra-șansă. Deasemenea, când faceți dosarul de admitere la școli bune, toate activitățile extra-curriculare CONTEAZĂ ENORM!

De aceea este important ca Kidibotul tău să poată să-și downloadeze Diplomele și Certificatele câștigate.

Cost: o donație de 97 lei către Asociația StartEvo, prin care să susțineți educația non-formală pentru copiii din zone defavorizate din România.

2543 copii și-au downloadat diplomele. Fii și tu printre ei.


#2. Pregătire la Matematică prin Joacă Pentru Clasele I-IV

Antrenamentele de Matematică ale Forțelor Speciale Kidibot

Copiii din clasele I-IV, prin acest program:

 • Învață matematică prin joacă.
 • Dobândesc obiceul EXTREM DE IMPORTANT de a lucra la matematică periodic, din propria inițiativă, nu împinși de la spate!!!
 • Își pot downloada toate diplomele câștigate
 • Copiii care se țin de treabă câștigă PREMII WOW! Cei care nu, nu. Trebuie să învețe că în viață trebuie să muncești cu determinare și disciplină interioară ca să ai succes.

Să le luăm pe rând:

Învață MATEMATICĂ prin joacă.

În fiecare săptămână copiii au o nouă misiune ”Antrenamentele de Matematică ale Forțelor Speciale Kidibot”. Matematica o înveți cu drag dacă este distractivă. Nu-i așa?

Obiective:

 • să aprofundeze matematica într-un mod relaxat
 • să-și facă prieteni noi
 • copilul să aibă mai multă încredere în el

Descriere:

Misiunea săptămânală (Antrenamentul) presupune rezolvarea unui quiz de matematică de dificultatea medie, amuzant, adecvat programei. Durată: aprox 1 oră. Dacă îl rezolvă corect (minim 70% corectitudine), atunci primesc indicii, pe care le vor folosi să descopere mistere 🙂

Quizul (Antrenamentul) îl pot rezolva când vor ei, pe parcursul unei săptămâni. Dar trebuie să îl facă!

Dacă trece săptămâna și nu lucrează la matematică, pierd șansa câștigării premiilor mari și a descifrării misterelor (pentru că nu primesc indiciile aferente quizului respectiv).

Dobândesc obiceul EXTREM DE IMPORTANT de a lucra la matematică periodic, din propria inițiativă, nu împinși de la spate!!!

Orice părinte își dorește ca propriul copil să facă anumite acțiuni din proprie inițiativă, fără să mai trebuiască să-i spui a milioana oară.

”Spală-te pe dinți”

”Uite-te stânga-dreapta ÎNAINTE să traversezi strada”

”Pune mâna și citește”

”Fă-ți temele”.

Noi, ca părinți, știm pe propria noastră piele cât de util este să ai obiceiurile bune. Și știm și problemele care apar în timp dacă nu faci ceea ce trebuie.

În cadrul acestui program Kidibot, noi folosim o serie de sisteme psihologice, unele inspirate din ultimele descoperiri în neuro-științe, astfel încât să-i facem pe copii să facă ce ar trebui să facă dar din varii considerente nu fac. 🙂

SFAT: Dacă vreți să vă documentați și Dvs., pentru acasă, atunci vă recomandăm să-i citiți pe Robert Cialdini, Daniel Kahneman, Angela Duckworth, Dan Ariely, Dr. Andrew Huberman, James Clear, Peg Dawson.

Lucrăm la IDENTITATEA lor, cum se văd ei pe ei înșiși. Folosim ulterior DISONANȚA COGNITIVĂ pentru a-i face să se comporte în linie cu identitatea lor. Folosim PRESIUNEA SOCIALĂ POZITIVĂ și forța anturajului.

Le activăm cele 3 niveluri superioare ale Piramidei lui Maslow. Le dăm energie și le creștem stima de sine în momentul în care ei, la rândul lor, ajută pe alți copii, mai slabi ca ei la matematică, să devină mai buni, să le schimbe destinul. Vă dați seama ce IMPACT BENEFIC are asupra unui copil să conștientizeze că el, cu suflețelul lui, a reușit să ajute pe alt copil să-și depășească condiția?

Lucrăm la MOTIVAȚIA lor. Și mai important, îi ajutăm să-și pună bazele obiceiurilor care îi vor ajuta enorm, ca adulți, să progreseze.

Copiii care se țin de treabă câștigă PREMII!

Unele premii Kidibot sunt garantate (eBook-uri și micro-cursuri), altele, mai valoroase, prin tragere la sorți. Și mai multă motivație să se țină de treabă și să învețe lucruri noi prin joacă. Telefoane, boxe Sony, jocuri Lego, etc..

Fiecare săptămănă de activitate = o șansă în plus. Dacă întrerupi lanțul, pierzi tot ce-ai câștigat. Deci, trebuie să fii serios și să nu abandonezi!

Următoarea dată când se anunță câștigătorii: 31 martie 2023!

O parte din foștii câștigători

Își pot downloada toate diplomele câștigate

Diplome de Cititori, de Matematicieni, de Astronomi, de Voluntariat, de Implicare Sociala, etc, etc..Userii free nu au această facilitate. Când un copil vede progres, este motivat să continue.

Cost: o donație lunară de 297 lei către Asociația StartEvo, prin care să susțineți educația non-formală pentru copiii din zone defavorizate din România. Astfel, veți contribui la creșterea nivelului acestei țări în două feluri:

 1. prin donația voastră
 2. prin copilul tău care îi va ajuta pe alți copii mai slabi la matematică decât el 🙂

Când se desfășoară

În general copilul va aloca 2-3 ore/săptămână pentru acest program:

 • aprox. o oră durează Misiunea săptămânală. O poate face când are el timp, dar musai trebuie să fie în decursul săptămânii.
 • aprox. o oră durează întâlnirea pe Zoom cu comunitatea de prieteni și profesorul de matematică. Aici află lucruri noi, pune întrebări, se distrează
 • aprox. o oră durează întâlnirea cu un alt copil pe care juniorul Dvs. să-l ajute (nu va fi tot timpul și nu de la început)

În vacanțe, întâlnirile se pot reprograma și sunt mai relaxante, dar programul NU SE OPREȘTE!


#3. MISIUNILE ȘTIINȚIFICE KIDIBOT

Descriere

O dată pe săptămână, copiii de clasele II-VII sunt invitați la Cursuri Kidibot pe Zoom pentru a descoperi cele mai interesante subiecte științifice. Hardware, software, cybersecurity, știință pe pâine.

Ora de desfășurare: 18.30 – 19.30. Ziua se anunță pentru fiecare cursant în parte.

Cost: o donație de 297 lei lunară către Asociația StartEvo

Învățăm să lucrăm în echipă

Toate acțiunile noastre au o componentă de lucru în echipă. Alianța Verde, Alianța Roșie, etc.. Pentru că efectul de network va fi vital pentru succesul în anii care vin.

Colaborăm cu prieteni noi

Copii deștepți, din toată România = anturaj corect = presiune social pozitivă. Știai că majoritatea copiilor deștepți din România se plâng de lipsa prietenilor de același calibru? Aici, în Academia Eroilor Kidibot, nu vor avea această problemă.

Ne antrenăm să devenim lideri

În fiecare alianță copiii au ocazia să fie proactivi, să preia inițiativa, să îi organizeze pe colegii lor, astfel încât să găsească soluții la provocările săptămânale, pe care să le prezinte apoi tuturor.

Învățăm concepte noi, cutting edge

Viitorul înseamnă bio-programare genetică, explorarea asteroizilor, mecanică cuantică, teoria numerelor mari, conceptul de anti-fragil, Artificial Intelligence, proiectare 3D, imprimare 3D, etc.. Copilul tău va învăța prin joacă toate acestea.

Ne adaptăm la haos și incertitudine

În viitor vor câștiga cei care se adaptează cel mai bine la nou, cei pentru folosesc haosul în beneficiul lor.

Ne testăm ipotezele

Trebuie să învățăm să ne folosim propriul creier, să facem conexiuni, să găsim posibile soluții, să venim cu ipoteze, fiind conștienți că unele vor fi greșite.

Rezolvăm probleme și mistere globale

În cadrul cursurilor noastre, Kidiboții sunt puși în fața unor situații reale, la care trebuie să găsească soluții reale. Cum ne costruim o bază lunară, astfel încât să ne creștem șansele de supraviețuire? Cum putem să micșorăm șansele de incendii de pădure în România? Cum scădem pierderile de energie în propriile case?

Nu folosim note 🙂

Yeey. Fără note. Pentru că nu vrem ca Kidiboții noștri să fie crispați că fac greșeli. Noi vrem să facă greșeli, să fie liberi în gândire și să nu le fie frică, ca la școală, de notă.

Ne distrăm

Dacă nu este distractiv, copiilor le va fi foarte greu să învețe orice.

Nu învățăm de dragul învățării, ci ca să rezolvăm probleme reale

Elon Musk zicea, pe bună dreptate, că nu face sens să înveți un copil teoretic despre șurubelniță și despre cheie franceză. Mai bine le dai o provocare, de exemplu să demonteze un motor, să vadă ce este în el. Și copiii vor avea nevoie de o șurubelniță, de o cheie franceză… Educație practică.

Ne îmbunătățim vorbitul în public

Degeaba ai idei minunate, dacă nu știi să le prezinți altora. La Cursurile Academiei Eroilor Kidibot membrii alianțelor prezintă ideile/conceptele la care au ajuns echipele lor, într-un mediu prietenos și concentrat pe evoluție personală.

Cum se desfășoară:

Copiii sunt implicați în fiecare săptămână într-o nouă misiune palpitantă. De exemplu, trebuie să găsească cel mai bun drum printr-o junglă plină de pericole sau să facă o bază pe Lună care să-i ferească de radiațiile periculoase

Trainerii le explică noțiunile de bază din cadrul misiunii, după care copiii sunt împărțiți pe echipe/alianțe să rezolve sarcinile. Fiecare echipă discută, fac brainstorming, testează ipoteze, după care, unul sau mai mulți membri vor prezenta întregului grup concluziile lor.

Plecăm de la premiza că este mult mai bine să-i învățăm pe copiii lucruri practice, pe care să le folosească pentru că au nevoie explicită de ele.

Totul se face prin joacă, într-un mediu prietenos, care îi motivează să continue, să fie parte integrantă a echipei.

ASOCIATIA STARTEVO
CIF 29432481
Nr. Inregistrare: 148/21.11.2011
CONT LEI: RO51BTRLRONCRT0V27644001
CONT EUR: RO36BTRLEURCRT0V27644001
Bank Swift Code: BTRLRO22

Întrebări frecvente

Dacă am doi copii primesc o reducere?

Da. Pentru al doilea copil primiți reducere 20%.

Dacă vreau să plătesc pentru o perioadă mai mare acordați ceva reducere?

Da. Primiți 5% reducere pentru plata pe 6 luni în avans. Vă rugăm să ne contactați.

Copilul meu este mai mic de clasa a II-a. De ce nu îl primiți?

Din experiența noastră, am ajuns la concluzia ca sunt foarte puțini copii de clasa I-a sau mai mici care să poata susține o conversație pe știință sau să aibă disciplina necesară.

Ce se întâmplă dacă vreau să ne oprim temporar sau de tot?

Este suficient să ne anunțați prin email la hello at kidibot punct ro

Nu sunt convins că juniorului meu i-ar place

Puteți să-l înscrieți la o singură ședință, să vedeți dacă îi place. Costă 60 lei și puteți să faceți plata aici.

Pot să fac sponsorizarea de pe firmă?

Asociația StartEvo accepta sponsorizări care sunt 100% deductibile din impozitul pe profit

Copilul meu nu a prins începutul cursului. Când poate să înceapă?

Oricând. Cursurile sunt gândite astfel încât să permita copiilor care se alătură ulterior începerii cursului să înțeleagă și să intre direct în acțiune.

FEEDBACK DE LA PĂRINȚI


Alte 20 BENEFICII pentru copilul tău dacă se înscrie în Programul Kidibot:

Participă la Cursurile Kidibot.

Va învăța prin joacă o mulțime de lucruri.

Va învăța gândirea critică.

Va învăța o grămadă de concepte moderne.

Extra distracție

Un anturaj grozav, format din copii de aceiași vârstă cu pasiuni frumoase.

Va participa la concursuri lunare diverse.

Își va putea downloada TOATE diplomele și certificatele câștigate pe Kidibot, ca să-și alcătuiască viitorul lor CV.

Va fi implicat săptămânal în concursul Antrenamentele de Matematică ale Forțelor Speciale Kidibot (clasele I-IV).

Toți colegii lui de clasă se vor bucura să vor primi din partea lui funcționalitatea Zen-Master, care le dau șanse mai mari de câștig + le antrenează ambiția. Detalii.

Deasemenea, el va primi Zen-Master.

Își poate uni colegii de clasă, generând Bătălii de Antrenament. Detalii.

Câștigă extra puncte și distracție, ceea ce înseamnă extra motivație să învețe.

Primește timp dublu ca să rezolve quizurile de pe Kidibot.

Primește acces la toate Micro-Cursurile Kidibot (Educație Financiară, Gândire Critică, Social Media, Pericole Urbane, etc)

Primește de 2x mai multe puncte când alți copii îi rezolva quizurile, astfel putând să fie și mai motivat să învețe, ajutându-i pe alții.

Vede mai puține reclame.

Are prioritate la evenimentele online organizate de noi. Ex: Kidibot Cybersecurity Training, Kidibot Start-up România, Kidibot Stratospheric Launch.

Insigne cool suplimentare la profil (Erou Gold, Forțele Speciale)

Extra-motivație să facă fapte bune

Evenimente WOW

Copiii care sunt EROI KIDIBOT au prioritate la evenimentele noastre.

Email Paypal: hello@kidibot.com

Pentru a susține educația prin joacă pentru milioanele de copii din România, avem nevoie de ajutorul tău:

Partener Principal:

Kidibot caută partener principal!

Susținători activi:

Kidibot este sustinut de Mega Image Kidibot este sustinut de Raiffeisen Bank Kidibot este sustinut de Mindblower Kidibot este sustinut de Interbrand Kidibot este sustinut de Zooku

Edituri prietene:

Kidibot este sustinut de Editura Niculescu Kidibot este sustinut de Editura Arthur

Parteneri educaționali:

Kidibot este sustinut de Știință și Tehnică Kidibot este sustinut de Astroclubul Bucuresti

Partneri pentru românii din afara granițelor:

Kidibot este sustinut de Ministerul pentru Rom\nii de Pretutindeni

KIDIBOT în lume:

USA | UK | CA | MD | IT | RO
Platforma Educațională Kidibot folosește cookie-uri funcționale și de trafic pentru a putea ajuta copiii să citească și să învețe mai mult.
Total time: 0.67193508148193 s