Cât costă Kidibot?

Răspunsul: Kidibot este GRATUIT pentru toată lumea (copii LUPTĂTORI, părinți, profesori, bunici, Crocobeți, etc)!

Dacă anumiți părinți doresc motivare mai mare pentru copiii lor să citească și să învețe, atunci o pot obține pentru niște donații modice către Asociația StartEvo – vezi detalii. Dacă nu vor să doneze pentru copiii lor, atunci nu este nici o problemă, platforma KIDIBOT poate fi folosită gratuit în continuare. Uraaaa!
Și dacă tot am ajuns la bani, în spiritul transparenței 100%, vrem să vă spunem că această platformă educațională este susținută financiar + uman benevol de către:

  1. Constantin Ferșeta și Alina Ferșeta (2 dintre membrii fondatori ai Asociației StartEvo)
  2. Un grant de 10,000 euro, primit în primăvara 2017 în urma câștigării concursului de CSR “Electrica pune România în alta lumină”. Mulțumim Electrica!!!
  3. Donații de la părinții care vor mai multă motivație pentru copiii lor. Vă mulțumim pentru că vă pasă de copiii voștrii și alți copii.

Așadar, vă învităm să îi ajutați pe câți mai mulți copii să folosească Kidibot, spre binele lor și al societății românești.

Și dacă vreți să ajutați la schimbarea destinelor copiilor, vă rugăm să ne ajutați în acest demers donând. Vă oferim garanția că 100% din banii Dvs. se vor duce direct în motivarea copiilor.

Mulțumim.

Fondatorii Kidibot

În imagine este Constantin Ferșeta în timp ce a fost deranjat din cititul unei cărți interesante pentru o fotografie.:)

 

 

 

 

Partener Principal:

Kidibot caută partener principal!

Susținători activi:

Kidibot este sustinut de Mega Image Kidibot este sustinut de Raiffeisen Bank Kidibot este sustinut de Mindblower Kidibot este sustinut de Interbrand Kidibot este sustinut de Zooku

Edituri prietene:

Kidibot este sustinut de Editura Niculescu Kidibot este sustinut de Editura Arthur

Parteneri educaționali:

Kidibot este sustinut de Știință și Tehnică Kidibot este sustinut de Astroclubul Bucuresti

Partneri pentru românii din afara granițelor:

Kidibot este sustinut de Ministerul pentru Rom\nii de Pretutindeni

KIDIBOT în lume:

USA | UK | MD | IT | RO
Platforma Educațională Kidibot folosește cookie-uri funcționale și de trafic pentru a putea ajuta copiii să citească și să învețe mai mult.
Total time: 0.98607397079468 s