Instrucțiuni profesori

Dragă profesor (invatator/dascal/indrumator),

Bine ai venit pe KIDIBOT.

Ne bucurăm că vrei ca elevii tai să citească cât mai mult. 🙂
Iar noi suntem aici să te ajutăm să îți îndeplinești acest deziderat.

Care sunt pașii următori:

Încurajează-ți elevii îşi facă şi ei un cont pe KIDIBOT (dacă nu au făcut deja asta).
Spune-le musai sa specifice exact judetul, localitatea, scoala, clasa, numarul si litera corect, ca sa intre in echipa corecta. Atunci conturile lor vor fi legate de contul tău şi vei primi noutăţi cu ce fac ei pe KIDIBOT. Deasemenea, cand vor fi batalii in care este implicata si clasa ta, vei fi notificat(a).

Spune si celorlalti parinti

Spune-le părinţilor din clasa copilului tău despre KIDIBOT.
Noi putem îi facem pe copii tăi VREA citească mai mult în special dacă există o presiune socială pozitivă. Cu cât mai mulţi colegi intră în lupta împotriva CROCOBEȚILOR, cu atât se vor motiva unul pe altul citească cât mai mult. Dar vor trebui să aibă acces la telefon, tableta sau calculator.

Asigură-le cărţi de citit.
Spune-le părinţilor meargă la biblioteca împrumute cărţi sau cumpere cărţile care aduc puncte copiilor. Ideal ar fi îi vadă şi pe părinţi îşi rup 5 minute pe zi citească o carte… Forţa exemplului rulz 😉

Sponsorizeaza clasa

Solicită parintilor să își sponsorizeze clasa (sau școala sau orașul).
Pentru o mică suma lunară, clasa/școala/orașul copiilor vor beneficia de nişte avantaje suplimentare, care îi motiveze şi mai mult! Se poate sponsoriza ca părinte sau ca firmă. -ne un email la hello-arond-kidibot.ro pentru detalii.

Anunţă-ne dacă mai vrei anumite quizuri pe site
Noi am pus 300+ quizuri, dar faţă de milioanele de cărţi care există e totuşi o diferenţa. Noi am luat listele de lecturi suplimentare date de câteva cadre didactice, dar e o varietate uriaşă. Este posibil fix cartea pe care o citește un elev de-al tău nu avem quiz făcut pentru ea. Şi întrucât vrem nu îl demotivam, dacă ne spui, facem repede un quiz, te anunţăm şi elevul tău poate câştige punctele respective.

Ajută-ne să primim donații
Costurile facem şi menţinem KIDIBOT sunt uriaşe. Avem câţiva sponsori, pe această cale le mulţumim din nou (Electrica, Google, Sprint Curier, BWT-WAM, Animax, Arcub, Editura Arthur), dar tot noi suportăm greul. Dacă ai părinți care lucrează într-o companie care ne poate ajuta cu fonduri, multe dintre ele deductibile fiscal (20% din impozitul pe profit anual, dar nu mai mult de 0.5% din cifra de afaceri), ne-ai ajuta îţi ajutăm elevii şi pe mii de alţi copii din România.

-ne feedback
Orice sugestie, reclamaţie, întrebare, bătaie pe umăr sunt binevenite. Hello-around-kidibot.ro

Apropo, pentru cadrele didactice care ne ajută, putem sa le oferim diplome și adeverințe. Munca trebuie recunoscută. 🙂

 

Cu drag,
Echipa KIDIBOT

Partener Principal:

Kidibot este sustinut de Electrica

Susținători:

Kidibot este sustinut de Google Kidibot este sustinut de BWT Water and More Kidibot este sustinut de Interbrand Kidibot este sustinut de Sprint Curier Kidibot este sustinut de Animax Kidibot este sustinut de ARCUB

Edituri prietene:

Kidibot este sustinut de Asociatia Curtea Veche Kidibot este sustinut de Editura Arthur
Total time: 1513366601.7764 s