Întrebări Frecvente Kidibot

Copiii pot citi aceste lecturi pe situl KIDIBOT?

Ne-ar place mult, dar din pacate, răspunsul este NU. Ar fi un haos urias creat de drepturile de autor. Puteți sa cumpărați respectivele cărți, unele chiar prin intermediul sitului sau puteți să mergeți la bibliotecă să le împrumutați. Old school stuff. 😉

Sunt părinte. Cum îmi conectez copiii de contul meu?

Userii de tip ‘copil’ care au setat la „Email părinte” emailul Dvs. sunt automat legați de contul Dvs..

La ce lecturi faceți quiz-uri?

La cărţi din programa elevilor de clasele I-VIII, precum şi o lista lungă de lecturi suplimentare. Deasemenea, avem quizuri după lecturi în limba engleză.
O parte dintre cărţi le puteţi cumpără din comerţ, altele le găsiţi doar la biblioteca sau anticariate. Noi am luat mai multe liste date de către diverse cadre didactice şi am încercat, în măsură posibilităţilor noastre financiare, să creăm quizuri după ele.

Copilul meu a citit o lectura, dar pe KIDIBOT nu există quizul aferent.

Deşi avem peste 300 de quizuri pe site, suntem conştienţi că nu este suficient. Dacă ne puteţi trimite prin curier respectivă carte, că să facem un quiz după ea, ar fi super. Sau, dacă doriţi să ne faceţi viaţă mai uşoară, puteţi să creaţi dvs quizul şi îl punem noi pe site. Drept mulţumire o să va menţionăm în respectivul articol.

Care este mecanica?

Copilul Dvs. citeşte o lectură.
Intră pe KIDIBOT şi răspunde la quizul aferent lecturii. Sunt întrebări grilă, cu 3 variante de răspuns, una singură corectă.
Pentru fiecare răspuns corect, primeşte un punct. Dacă răspunde la minim 70% din întrebări corect, dovedeşte că a citit respectivă carte şi mai primeşte bonus nişte puncte. Deasemenea, la profilul copilului apare respectivă carte, că să se mândrească cu ea 🙂

Cum motivați copiii să citească?

Prin presiune social pozitivă. Dacă vor vedea că alţi copii citesc, că se dau mari cu asta, că sunt apreciaţi, că au câştigat faima şi premii, atunci vor vrea şi ei. Kidibot este gândit să asigure combustibil pe termen lung copiilor, astfel încât aceştia să îşi cimenteze dorinţa de a citi.

De unde aveţi banii să susţineţi acest proiect minunat?

Ne bucurăm că aţi pus această întrebare. 🙂
Avem următoarele surse de finanţare:
– propriul buzunar
– SPONSORIZĂRI de la companii care vor să schimbe destine: ELECTRICA, BWT-WAM, SPRINT CURIER, ANIMAX

Pe viitor sperăm să mai câştigăm bănuţi din:
– DONAŢII
– programe de afiliere (dacă părinţii cumpără o carte copilului de pe emag sau libris, o să luăm şi noi un comision de câţiva lei)
– SPONSORIZAREA unui copil/clase/şcoli/oraş

Dacă ne puteţi ajuta, daţi-ne o veste. Mulţumim.

Am o sugestie/întrebare. Unde vă găsesc?

Aici.

Partener Principal:

Kidibot este sustinut de Electrica

Susținători:

Kidibot este sustinut de Google Kidibot este sustinut de NO GRAVITY CLUB Kidibot este sustinut de Interbrand Kidibot este sustinut de Sprint Curier Kidibot este sustinut de Animax Kidibot este sustinut de ARCUB

Edituri prietene:

Kidibot este sustinut de Asociatia Curtea Veche Kidibot este sustinut de Editura Arthur
Concurs cu premii
Total time: 1521699551.8754 s