...

Explicații diplome, insigne și punctaje Kidibot

DIPLOME ȘI CERTIFICATE PENTRU COPII

(Ești profesor? Află despre certificările și diplomele pe care le poți câștiga aici!)

De ce este important pentru copilul vostru să aiba aceste certificări/diplome?

 • Sunt aur curat la eventualele aplicări pentru licee/facultăți de renume/viitoare job-uri. Veți putea dovedi interesul în educație, proactivitate, faptul că juniorul vostru se implică în acțiuni de voluntariat, cu efecte cuantificate;
 • Îi motivează suplimentar să citească și să învețe;
 • Îi ajută să-și creeze niște obiceiuri corecte și valoroase (dacă fac pauză din citit prea mare, pierd punctele câștigate de la ultimul prag intermediar).

Cine va beneficia de aceste certificări/diplome

Cine poate să le downloadeze

 • Cine face o mică donație pentru Asociația StartEvo, pentru susținerea educației informale pentru copiii din România

Ce diplome și certificări se acordă

 • Certificate Cititor pentru 25, 50, 100, 250 și 500 cărți citite
  • Când un copil face 25 de quizuri după cărți rezolvate corect (minim 70%), va primi “Certificat Cititor – 25 cărți citite”. Mai citește încă 25, va primi “Certificat Cititor – 50 cărți citite”, etc..
   • Atenție! Dacă un copil face pauză mai mare de 30 de zile, timp în care nu mai citește nici o carte și nu mai rezolvă nici un quiz aferent, va pierde toate punctele câștigate de la ultimul certificat încoace. De exemplu, un copil a citit 57 cărți. Când a ajuns la 25 de cărți, i se activează automat CERTIFICAT 25 CĂRȚI CITITE. Tot citește, tot citește, ajunge la 50 de cărți, i se activează al doilea certificat, CERTIFICAT 50 CĂRȚI CITITE. Mai citește 7, după care nu mai intră pe Kidibot 45 de zile. Când reintră, o să aibă cele 2 certificate deja câștigate, dar ca sa primească al treilea certificat, cel de 100 de cărți citite, va trebui să citească 50 de noi cărți. Cele 7 (57-50) se vor reseta în ziua #30 de inactivitate. Am luat această decizie pentru a antrena copiii să citească constant, pentru a dezvolta obiceiul corect de citit frecvent!
 • Diplomă Voluntariat – Când un copil crează quizuri noi pentru care primește acumulat 100 de puncte de la echipa Kidibot.
 • Diplomă Implicare Socială Când un copil care a creat quizuri a ajutat mai mult de 100 de copii diferiți să devină mai deștepți prin rezolvarea quizurilor create de el.
 • Certificate de matematician CLUBUL DE MATEMATICĂ (pentru 25, 50, 100, 250, 500 de quizuri de matematică făcute, indiferent de nivelul lor);
 • Certificate de matematician pe clasă (când realizează quizuri din categoria Matematică clasa …., la 25/50/100/250/500 succese);
 • Diplomă de astronom
 • Certificat de Mini-Antreprenor
 • Certificat de Mini-Geolog
 • Altele (vă lăsăm să le descoperiți).

Alte detalii importante

Pe diplome și certificate se va menționa numele copilului, așa cum îl va specifica copilul/părintele în contul KIDIBOT. Specificarea numelui se face în contul copilului, la secțiunea PROFIL.

PUNCTELE CE SE POT CÂȘTIGA

Creare cont Kidibot5 puncte
Răspuns corect quizuri (min 70% din întrebări)1punct/răspuns corect + bonus per quiz
Creare quiz noubonus (între 1 – 30 puncte)
Când cineva îți rezolva quizul creat de tinebonusul quizului
Când trimiți o faptă bună50-200 puncte
Când raportezi un bug/sugestie50-200 puncte
Când finalizezi o bătălie dată de un profesoripunctele bonus, maxim 200
Eroii Gold câștigă dublu puncte + puncte bonus.

INSIGNE DE LUPTĂTOR (pe nivele):


Birdkeeper/Floricel – 0 quizuri rezolvate corect (min 70%)


Kraby/Ucenic – 1-5 quizuri rezolvate corect (min 70%)


Pigdey – Cititorul/Măricel – 6-20 quizuri rezolvate corect (min 70%)


Green Ninja – 21-49 quizuri rezolvate corect (min 70%)


Master/Guru – 50-99 quizuri rezolvate corect (min 70%)


Cel mai tare prinzător de cărți/Împărat absolut – 100+ quizuri rezolvate corect (min 70%)INSIGNE BONUS

Ești Recrutor!

Insigna de Recrutor
Dacă îi convingi pe alți copii să își facă cont pe Kidibot.ro, dându-le linkul tău personal de recrutor (pe care îl găsești în pagina ta de profil).
Spre exemplificare, userul ScheletulRapid99 va avea linkul de recrutor de forma https://www.kidibot.ro/?ref=scheletulrapid99.
Recrutorii sunt luptători Kidibot care schimbă cele mai multe destine, ei ajutând cat mai mulți copii să citească și să învețe mai mult.


Esti un luptator "Trendsetter"

Insigna de Trendsetter
Dacă ești printre primii 3 copii din clasa ta care se înscriu pe kidibot.ro (pe site sau in aplicatii)! Cei care sunt curajoși merită să fie premiați!


Esti un luptator "Top of Class"

Badge Top of Class  
Dacă într-o lună anume ai adunat cele mai multe puncte din clasa ta.


Esti un luptator "Top of Class"

Badge Top of School
Dacă într-o lună anume ai adunat cele mai multe puncte din școala ta. Bravo. Ești tare!


Esti un luptator "Top of City"

Badge Top of City
Dacă într-o luna anume ai adunat cele mai multe puncte din oraș!


Insigna de Vechime
Arată numărul de luni de vechime ale luptătorului într-un cerc cu background colorat. De exemplu: 4 luni vechime!


Esti un luptator "Trendsetter"

Insigna de Teamplayer
Dacă sunteți minim 5 luptatori într-o clasa activi la sfârșitul lunii, Academia Kidibot va da aceasta insigna bonus. Activ înseamna să fi câștigat măcar un punct luna calendaristică. 🙂


Insigna #% in Top in Class
În luna curenta, acest luptător este în top 25% din clasa lui.


VIP

AUTORI
Acești useri sunt cei mai buni prieteni ai lui KIDIBOT. Adaugă quizuri noi, ca să îi ajute pe ceilalți copii să devină mai deștepți. Super luptători în echipă, excelent sprijin de la părinți și cadrele didactice. Ei merită respectul nostru.


CONTRA-SPIONAJ
Sunt userii care raportează diversele erori, bug-uri, sabotaje, răspunsuri greșite la quizuri, orice fel probleme de pe platforma Kidibot, pe care, neîndoielnic, le pricinuiesc Crocobeții. Dacă ai văzut și tu ceva nelalocul lui, trimite mail la hello-arond-kidibot.ro și te vei alătura acestei comunități restrânse de luptători pro-activi! Bonus vei primi puncte recunoștință!


EU GOOD CITIZEN

Această insignă este primită automat de către cei care rezolvă corect măcar un quiz despre Uniunea Europeană, dovedind că au citit, învățat și înțeles care sunt provocările, beneficiile, miturile și pericolele cu care ne confruntăm în cadrul Uniunii.


STÂLP AL COMUNITĂȚII – EROU LOCAL

Această insignă super-valoroasă va fi oferită copiilor care dovedesc că s-au implicat civic în comunitatea lor, atât la nivel familial, la nivelul școlii/localității sau la nivel național/internațional. Mai multe detalii despre beneficii aici…


KIDISMILE-URI HAIOASE

Atunci când rezolvi un quiz corect, poți primi un KIDISMILE, adica o imagine/filmuleț/video haios, care te vor ajuta în lupta contra CROCOBEȚILOR, făcându-i să-și piardă concentrarea pe atacurile lor. Cu alte cuvinte, atunci când atacă o școală, un oraș sau chiar echipa ta, KIDISMILE-urile câștigate de tine îi vor fascina, îi vor amuza si vei avea mai mult timp să contra-ataci.

Adună cât mai multe KIDISMILE-uri. În plus, sunt distractive pentru tine și echipa ta. Have fun!


FORȚELE SPECIALE KIDIBOT

Kidibot antrenează în secret o trupă de Luptători și Eroi de elită din clasele I-IV, denumită FORȚELE SPECIALE.

Ei devin experți în folosirea matematicii pentru a contracara orice atac Crocobețian. Antrenamentul este unul deosebit.


Copiii sunt selectați DOAR de la vârste fragede (clasele I-IV), când mintea lor nu a apucat încă să fie coruptă ireversibil de influența nefastă a invadatorilor.

Împreuna cu experți matematicieni de guerilla din Rezistență vor afla subtilitățile matematicii și cum prin antrenarea creierului pot să învingă în bătălii care par fără soți de izbândă. Vrei să devii și tu membru al Forțelor Speciale? Crezi că ai dârzenia, puterea și voința să fii un Luptător de Elită? Vom vedea, vom vedea, micule luptător….
Dă-i părintelui tău acest link – https://www.kidibot.ro/inscrie-ti-copilul-la-concursul-de-matematica-kidibot/ și mai vorbim!

Atenţie luptători! – dacă vreţi să îl păcăliţi pe Kidibot şi să vă furaţi singuri căciulă, nu e bine. Kidibot a implementat un sistem de protecţie, prin care cei care încearcă să răspundă la noroc de mai multe ori vor fi opriţi să acceseze platforma. Noi trebuie să fim mai buni decât CROCOBEȚII, nu trebuie să fim la fel că ei. Dacă nu veti raspunde corect (minim 70% corectitudine) la mai multe quizuri, vi se va opri accesul pe platforma pentru 3 zile!

Mult succes! 🙂

Partener Principal:

Kidibot caută partener principal!

Susținători activi:

Kidibot este sustinut de Mega Image Kidibot este sustinut de Raiffeisen Bank Kidibot este sustinut de Mindblower Kidibot este sustinut de Interbrand Kidibot este sustinut de Zooku

Edituri prietene:

Kidibot este sustinut de Editura Niculescu Kidibot este sustinut de Editura Arthur

Parteneri educaționali:

Kidibot este sustinut de Știință și Tehnică Kidibot este sustinut de Astroclubul Bucuresti

Partneri pentru românii din afara granițelor:

Kidibot este sustinut de Ministerul pentru Rom\nii de Pretutindeni

KIDIBOT în lume:

USA | UK | MD | IT | RO
Platforma Educațională Kidibot folosește cookie-uri funcționale și de trafic pentru a putea ajuta copiii să citească și să învețe mai mult.
Total time: 0.69962191581726 s