Testimoniale

Odata cu descoperirea acestui site fetita mea a devenit interesata de stiintele naturii caci a aflat noutati despre animalute si plante,dar mai ales a stimulat-o in a citi cat mai mult pentru a primi certificatul de cititor.
Un site care permite copiilor sa petreaca timpul in mod productiv, recreativ si stimulativ,folosind calculatorul.
Suntem foarte incantati ca in fiecare zi VINE ORA KIDIBOT, caci cam atat era permis sa stea pe calculator.Acum am mai adaugat o ora,daca alege sa faca putina matematica distractiva,daca descifreaza tainele universului sau pronunta cuvinte in engleza.
Multumim Kidibot.

Adriana Liliana
Părinte
Galați


Sunt foarte încântată de acest joc ,atât eu cât si fratele meu, ne intrecem in a rezolva cât mai multe quizuri. Acolo unde nu ştim, când au timp parintii si dacă sunt pe fază ne mai ajută. Daca nu pierdem timpul acordat.
Vrem sa vă mulţumim pentru premiul acordat, suntem foarte bucuroşi de acest premiu atât noi fam.CLINCI, cât si colegii clasei a -II-a A. MULŢUMIM FRUMOS !

Am văzut o mare bucurie si pe chipul Doamnei învătătoare, desigur şi dânsa s-a bucurat foarte mult de noi.
O să luptăm in continuare să devenim mult mai buni, cei mai buni!

PisicaRapid8
Copil


“Proiectul KIDIBOT este EXCEPȚIONAL. Sunt extrem de încântată de el. Deja 8 copii de viitoare clasă I sunt înscriși și acumulează puncte. De fapt, experiență de învățare….
[…]
Am diseminat proiectul pe pagina de facebook a școlii. Deci… deja l-am recomandat tuturor copiilor și profesorilor din școală.”

Prof. Dana Tufeanu
ȘCOALA GIMNAZIALĂ ”MATEI BASARAB”
Pitești, Arges


“Faceți un lucru foarte bun cu platforma de quiz-uri.
Fetele mele sunt încântate. Inițial i-am făcut cont doar celei mari, care o să înceapă clasa a 3-a la toamnă, dar m-am trezit cu scandal și lacrimi că vrea și cea mică (care abia a terminat clasa pregătitoare și nu prea știe să citească).
O să le recomand și altor colegi/prieteni.”

Anatolie Zglavoci
Părinte
București


“V-am descoperit din intamplare. Elevii cititori ai clasei pornesc in aventura foarte captivanta a povestii dvs pentru a stimula lectura la cei mici.
Quiz-urile sunt catalizatorul pt obtinerea de puncte, de insigne, de a fi propulsati la alt nivel.[…] Proiectul Kidibot ne atrage. Voi povesti si colegelor despre StartEvo, Kidibot si Crocobeti, precum si clasei pt a-i ajuta sa-si faca cont si sa aiba dorinta de a intra in acest joc minunat.”

Prof. inv. primar Dana Tanu
Scoala nr. 1, Matca, jud. Galati


“Proiectul Kidibot este foarte interesant și îi motivează pe elevi să citească. Cu siguranță că din toamnă o să-l recomand și colegilor. “

Profesor Cristina Timu


“În primul rând, mulţumesc mult pentru munca uriaşă pe care o faceţi în cadrul acestui proiect. În şcoala noastră, Şcoala Gimnazială Domino Servite, Voiteg, jud. Timiş, acest concurs e foarte îndrăgit. Suntem o şcoală particulară, destul de mică, situată în mediul rural, dar ne dăm toate silinţele să-i motivăm pe copii să citească. Avem o bibliotecă unde copii vin săptămânal să-şi împrumute cărţi şi îi verificăm dacă citesc şi, pot spune cu bucurie, cei mai mulţi dintre ei chiar citesc cărţile împrumutate.

Acum, răspunsurile la întrebările adresate:

1. Cred că ar fi de folos dacă eu, ca profesor, aş putea gestiona conturile elevilor din clasa mea. Unii şi-au creat 2 conturi pentru că nu-şi mai aminteau parola şi consider că ar fi bine dacă aş putea să „fac ordine” între conturile active şi inactive. În rest, sunt mulţumită de platformă. Copiii o utilizează cu mare uşurinţă.

2. Proiectul KIDIBOT, din punctul meu de vedere, este nemaipomenit.
Completează foarte bine munca pe care o depunem noi la clasă. De multe ori, când ne mai rămâneau câteva minute libere după terminarea orei de curs, mergeam cu elevii în sala de informatică pentru a rezolva câteva quiz-uri… Noi ne-am înscris spre finalul anului şcolar, dar nu uit ziua în care elevii au descoperit topul şcolilor şi au căutat-o pe a noastră.. eram aproximativ pe locul 20, dacă bine mai ţin minte. În acea zi, fiecare elev a valorificat minutele libere pentru a urca şcoala în clasament. Spre finalul zilei, eram spre locul 6. În dimineaţa următoare, când elevii s-au
întors la şcoală, se auzea un zumzet printre ei: „Suntem pe locul 5”. După primele 2 pauze în care elevii au mai răspuns la quiz-uri, deja urcasem pe locul 4.. Freamătul acela din şcoală, bucuria de pe feţele lor, ambiţia de a propulsa şcoala spre locurile fruntaşe, mă face să cred că merită tot efortul. Şi acum, în vacanţă, când mă mai întâlnesc cu elevi din clasa mea, îmi spun: „Doamna, aţi văzut? Suntem pe locul 2!”

Mulţumesc mult pentru tot ce faceţi! E un lucru foarte bun!

3. La noi în şcoală toate cadrele didactice ştiu de acest proiect, dar l-aş recomanda cu bucurie oricărui alt profesor cu care aş intra în contact.”

Prof. Cosmescu Debora – Viorica
Şcoala Gimnazială Domino Servite, Voiteg, jud. Timiş


Baietelul meu Matei Tudor din TG Mures, Scoala 20, Clasa a 3-a A, a fost entuziasmat de aplicatia Kidibot si a facut foarte multe puncte in primele zile. Eu am incercat sa-i cooptez si pe alti parinti sa le deschida cont copiilor (mai ales ca aveau un cerc de lectura in clasa)dar parintii nu prea s-au implicat si Tudor, fiind singur dintre prietenii lui, nu a continuat sa utilizeze aplicatia. Sunt sigur ca daca ar fi “prins” si la alti parinti / copii din clasa atunci ar fi continuat sa o utilizeze.
Deci sfaturi: cautati mai multe solutii sa creati comunitatea, probabil implicand si profesorii de literatura, invatatorii, etc sa convinga mai multi parinti / copii. Cheia initiala este la parinti / profesori pentru a-i introduce, apoi copii trebuie sa gaseasca aplicatia atractiva pentru a continua sa o utilizeze.
Posibil un concurs pe 6 luni cu niste premii ar fi stimulativ.

Este o aplicatie foarte utila, care creeaza o punte intre carti si tehnologie, intre citit si joaca electronica, care incearca sa reconecteze copii de azi cu universul cartilor.

Mircea Matei – Parinte
Tg. Mures


Va multumim pentru initiativa inedita pe care ati avut-o in crearea acestei platforme educationale. 
V-am descoperit cu totul intamplator, in timp ce cautam in mediul online un club de lectura diferit fata de ceea ce am experimentat pana acum, in speranta ca, poate va reusi si fiul meu sa descopere magia povestilor si placerea cititului. Desi in prima faza si-a facut contul ”oarecum obligat” (dupa cum spune el insusi), a reusit sa ma surprinda imediat in momentul in care l-am gasit citind poezii pe care chiar se straduia sa le inteleaga , pentru a putea rezolva chestionarele respective (va rog sa ma credeti ca pana in acel moment nu exista persoana mai inversunata impotriva poeziilor decat fiul meu!!!:( ). Acum adora pastelurile lui Alecsandri, lucru care ma bucura nespus si pentru care doresc sa va multumesc din suflet!
Nichita Ana – Părinte
Mama userului https://www.kidibot.ro/profile/lynxulactiv4/
București

Mulțumesc din suflet, eu ii sprijin cât pot, sunt copii deosebiți, fac și sport de performanță(badminton), suntem fericiți că existați și astfel, in limita timpului disponibil, copiii reușesc să fie captați in ceva constructiv.

Ana Puiu – Părinte
Mama userilor CatelulDestept11 si PuiulFericit11


Vă mulțumim pentru răbdarea și disponibilitatea dvs. de a-i învăța pe copiii noștri lucruri cu adevărat folositoare. Din păcate, de cele mai multe ori, școlile/profesorii nu știu/nu vor să depășească limitele trasate de rigiditatea programei școlare, iar copiii se pierd în informații multe și de cele mai multe ori depășite sau incomplet transmise.  Consider că noțiunile de cybersecurity și conduită în mediul online constituie un fel de Abecedar, iar cunoaștere noțiunilor de bază trebuie să fie obligatorie pentru orice utilizator de internet. Vă felicit pentru faptul că încercați să conștientizați cât mai mulți părinți și copii despre pericolele la care se expun atunci când se află în fața calculatorului. Feedback-ul nostru pentru cursul care tocmai s-a încheiat este, desigur, unul pozitiv. Ați reușit să transmiteți ceea ce era important de transmis, într-o manieră relaxată, ca între prieteni. 😊 Copiii s-au simțit în largul lor și s-au simțit încurajați să participe activ. Mulțumim!

Luminița Pintilei

”Sunteți minunați!”

Prof. Corobco Geanina

Fetitei i-a placut mult, desi am ratat doua intalniri.  A fost foarte receptiva si mi-a spus ca va mai participa in viitor in caz ca veti mai organiza un curs asemanator.

Mama Allessiei

Copilului meu (Roland) i-a placut mult si eu cred ca a ramas cu cateva notiuni de baza. Mai mult ca sigur si-a insusit si ceva cunostinte noi. Mi-a placut mult ca ati invitat si parintii sa participe (desi eu am putut sa o fac doar in prima zi) si cred ca ar fi util daca ati putea prezenta si materialele pe care le-ati folosit in cursul ultimilor zile de curs (cred ca ne-ati transmis un .ppt folosit in primul curs dar nu-mi amintesc sa fi vazut si altele) – m-ar ajuta sa discut cu copilul un pic si sumplimentar pe marginea subiectelor abordate de dvs.

Romeo Munteanu

Va multumesc pentru acest curs. Am reusit sa urmaresc si eu 2 intalniri cred si au fost foarte interesante.Mi-a placut limbajul folosit de dvs, adecvat si pe intelesul copiilor, ceea ce este foarte important.

Serea Nicoleta

Eu am doar cuvinte de lauda pentru ceea ce ati facut cu acest curs, cum ati vorbit despre un subiect destul de greu, cum ati reusit sa ii atrageti si sa ii tineti chiar si dupa ora. Alex  (si eu, trebuie sa recunosc ca am fost prezenta la 3 ore) am invatat multe lucruri foarte folositoare.  Multumesc pentru acele filmulete dure dar foarte utile (eu nu as fi avut curajul sa i le arat, dar daca au venit de la dvoastra, mi-a cerut sa le vedem impreuna).

Catană Rodica

Cursul a fost super, fetița noastră este foarte încântată, povestește tuturor despre cele învățate.  Din perspectiva noastră, a părinților, a fost foarte util pentru că Maria a înțeles unele activități în online pot fi mai puțin sigure sau chiar implică riscuri serioase. Dorim să participe în continuare la cursurile organizate de Kidibot.

Dragoș Popa

Partener Principal:

Kidibot caută partener principal!

Susținători activi:

Kidibot este sustinut de Mega Image Kidibot este sustinut de Raiffeisen Bank Kidibot este sustinut de Mindblower Kidibot este sustinut de Interbrand Kidibot este sustinut de Zooku

Edituri prietene:

Kidibot este sustinut de Editura Niculescu Kidibot este sustinut de Editura Arthur

Parteneri educaționali:

Kidibot este sustinut de Știință și Tehnică Kidibot este sustinut de Astroclubul Bucuresti

Partneri pentru românii din afara granițelor:

Kidibot este sustinut de Ministerul pentru Rom\nii de Pretutindeni

KIDIBOT în lume:

USA | UK | MD | IT | RO
Platforma Educațională Kidibot folosește cookie-uri funcționale și de trafic pentru a putea ajuta copiii să citească și să învețe mai mult.
Total time: 0.56639194488525 s