Povestea lui Kidibot

Personajele KIDIBOT

Insignele și punctajele pe care le poți câștiga

10 motive ca să intri în luptă

Instrucțiuni părinți

Instrucțiuni profesori

FAQ

Kidibot este un roboțel simpatic, autonom, care a ajuns pe Pământ de pe alta planetă. Nava spațială cu care a venit Kidibot a întâlnit un câmp de asteroizi și s-a stricat.

kidibot-enter-earth

A aterizat într-o pădure și a reușit să o ascundă. Luându-și inima în dinți (mai precis procesorul cuantic), Kidibot a ieșit din pădure și a intrat într-un oras.

forrest

Ajuns aici, i-a îndrăgit pe copii, pentru că puii de oameni sunt deștepți, curioși, ambitioși, curajoși, inventatori, simpatici și le place să se joace în echipă. Copiii l-au placut și ei pe KIDIBOT. Și l-au ascuns de adulții de la Guvern, care l-ar fi dezmembrat, ca să îi afle tehnologia.

kids

Dar Kidibot ascunde un secret. El știe că în Univers sunt nenumarate specii de extraterești. Unele sunt mai bune, altele sunt mai rele. Unele mai avansate, altele în Epoca de Piatră. Iar planeta Pământ urmează să fie atacată de o specie răutăcioasă și cam prostuță – CROCOBEȚII.

alien

KIDIBOT îi va ajuta pe copii să lupte cu acești CROCOBEȚI.

Planeta se poate salva doar cu inteligență. Doar cei deștepți, care citesc și învață mult pot sa devină eroi și să contribuie la salvarea casei noastre. Pentru că cei mai educați sunt și cei mai puternici.

citit

De aceea, KIDIBOT și echipa lui are nevoie de ajutorul tuturor copiilor. El ne ajută să ne luptăm cu extratereștii, dar și noi trebuie să îl ajutăm. Noi, copiii, trebuie să devenim din ce în ce mai buni și mai deștepți. Iar asta o putem face citind și învățând.

Intră și tu în lupta pentru salvarea Pământului.

Intră într-o echipă de luptători ninja inteligenti.

Antreneaza-te continuu.

Devino mai bun. Câștigă puncte dovedind că ai citit cât mai multe lecturi și ajută-ți echipa să învingă.

Fă-l pe KIDIBOT și pe colegii tăi de echipă mândri de tine!

Astfel, când vei absolvi Academia Kidibot, vei putea să treci la nivelul major următor: Atacul stelar. (Nu ți-am spus încă, dar Kidibot ne-a dat o parte din tehnologia lui. Ne va ajuta să ne deplasam printre stele, să exploram Galaxia și să reușim să stopăm înaintarea extratereștrilor).

Echipa ta are nevoie de tine. Kidibot are nevoie de tine! Intră acum!

kidibot

Prietenul #1 lui KIDIBOT este Electrica, care ne-a ajutat sa cream aceasta platforma.

Partener Principal:

Kidibot este sustinut de Electrica

Susținători:

Kidibot este sustinut de Google Kidibot este sustinut de BWT Water and More Kidibot este sustinut de Interbrand Kidibot este sustinut de Sprint Curier Kidibot este sustinut de Animax Kidibot este sustinut de ARCUB

Edituri prietene:

Kidibot este sustinut de Asociatia Curtea Veche Kidibot este sustinut de Editura Arthur
Total time: 1513366696.9088 s