Instrucțiuni părinți

Dragă părinte,

Bine ai venit pe KIDIBOT.

Ne bucurăm că vrei pentru copilul tău să citească cât mai mult. 🙂
Iar noi suntem aici să te ajutăm să îți îndeplinești acest deziderat.

Care sunt pașii următori:

Încurajeazăţi copilul îşi facă şi el un cont pe KIDIBOT (dacă nu a făcut deja asta).
Spune-i la câmpul EMAIL PĂRINTE specifice adresa ta de email cu care ţiai făcut acest cont. Atunci contul lui va fi legat de contul tău şi vei primi noutăţi cu ce face el şi echipa lui pe KIDIBOT.

Spune si celorlalti parinti

Spune-le celorlalţi părinţi din clasa copilului tău despre KIDIBOT.
Noi putem îl facem pe copilul tău VREA citească mai mult în special dacă există o presiune socială pozitivă. Cu cât mai mulţi colegi de-ai lui intră în lupta împotriva CROCOBEȚILOR, cu atât se vor motiva unul pe altul citească cât mai mult.

Asigură-i cărţi de citit.
Poţi cumperi cărţile care îi aduc puncte copilului tău sau poţi mergi cu el la bibliotecă le împrumuţi. Ideal ar fi te vadă şi pe tine îţi rupi 5 minute pe zi citeşti o carte… Forţă exemplului rulz 😉

Sponsorizeaza clasa

Sponsorizează-i clasa (sau școala sau orașul). Sau sponsorizează doar copilul tău.

Pentru o mică suma lunară, clasa/școala/orașul copilului tău va beneficia de nişte avantaje suplimentare, care îi motiveze şi mai mult! Poți sponsoriza ca părinte sau ca firmă. -ne un email la hello-arond-kidibot.ro pentru detalii.

Anunţă-ne dacă mai vrei anumite quizuri pe site
Noi am pus 300+ quizuri, dar faţă de milioanele de cărţi care există e totuşi o diferenţa. Noi am luat listele de lecturi suplimentare date de câteva cadre didactice, dar e o varietate uriaşă. Este posibil fix cartea pe care a citit-o copilul tău nu avem quiz făcut pentru ea. Şi întrucât vrem nu îl demotivam, dacă ne spui, facem repede un quiz, te anunţăm şi copilul tău poate câştige punctele respective.

Donează

ASOCIAȚIA STARTEVO
CIF 29432481
Nr. Înregistrare. 148/21.11.2011
CONT LEI: RO51BTRLRONCRT0V27644001

Costurile facem şi menţinem KIDIBOT sunt uriaşe. Avem câţiva sponsori, pe această cale le mulţumim din nou (Electrica, Google, Sprint Curier, BWT-WAM, Animax, Arcub, Editura Arthur), dar tot noi suportăm greul. Dacă lucrezi într-o companie care ne poate ajută cu fonduri, multe dintre ele deductibile fiscal (20% din impozitul pe profit anual, dar nu mai mult de 0.5% din cifra de afaceri), ne-ai ajută îţi ajutăm copilul şi pe mii de alţi copii din România.

-ne feedback
Orice sugestie, reclamaţie, întrebare, bătaie pe umăr sunt binevenite. Hello-around-kidibot.ro

 

Cu drag,

Echipa KIDIBOT

Partener Principal:

Kidibot este sustinut de Electrica

Susținători:

Kidibot este sustinut de Google Kidibot este sustinut de BWT Water and More Kidibot este sustinut de Interbrand Kidibot este sustinut de Sprint Curier Kidibot este sustinut de Animax Kidibot este sustinut de ARCUB

Edituri prietene:

Kidibot este sustinut de Asociatia Curtea Veche Kidibot este sustinut de Editura Arthur
Total time: 1513366494.889 s