...

Kidibot School Challenge

Competițiile școlii tale

Ca să vezi lista bătăliilor în care școala ta este implicată, trebuie să te loghezi.

Ce este ”Kidibot School Challenge”?

În fiecare lună, școala ta este în competiție cu altă școală similară din România. Care este mai tare? Se iau în considerare TOATE punctele câștigate de către elevii școlilor (răspuns la quizurile date de profesori sau găsite pe Kidibot, adăugare de noi quizuri, declararea de fapte bune, contra-spionaj, etc., etc.

De ce facem Kidibot School Challenge?

Să creștem spiritul de echipă al copiilor din România. Fiecare trebuie să tragă tare pentru clasa și școala lui. Să înțeleagă că împreună realizăm mai multe lucruri decât separat. Pentru că noi, românii, nu prea știm să lucrăm în echipă!

Să fie o motivație suplimentară să citească, să învețe și să facă fapte bune (patriotism local – ”școala mea”)

Să ajutăm profesorii să își motiveze elevii mai ușor! Când intervine mândria personală ”Școala noastră este mai tare decât școala X, pentru că noi am lucrat în echipă”, satisfacția este uriașă. Și astfel profesorii vor putea să-și motiveze mai ușor copiii să citească mai mult, să învețe mai mult și să facă mai multe fapte bune. Cool, nu? 🙂

De ce să participe copiii?

  • Pentru faimă (toată școala va știi contribuția ta)
  • Pentru distracție
  • Pentru satisfacția că ți-ai ajutat școala să învingă
  • Pentru diplomele suplimentare (cei mai mari contributori la succesul școlii vor primi diplome)
  • Pentru premii – Căutăm sponsori companii care să susțină copiii din școala ta cu premii faine. În schimb, respectiva companie va primi expunere foarte mare.

De ce să participe profesorii?

  • Diplome – Profesorii coordonatori (atât de la școala câștigătoare, cât și de la școala pierzătoare), atâta timp cât copiii lor acumulează minim 500 puncte, vor primi și ei Diplomă
  • Extra motivație pentru copii. ”Dragii mei, luna asta ne concurăm cu Școala X din Bacău”. Trebuie să dovedim că suntem mai buni!”. Cei care muncesc mai mult, primesc diplome.

Cum intru în Kidibot School Challenge?

Trebuie să te loghezi (indiferent dacă ești copil/profesor). Atunci vei vedea cu ce școală te întreci luna aceasta, câte puncte ați strâns, cât de bine vă descurcați, cum se descurcă ei, etc..

Partener Principal:

Kidibot caută partener principal!

Susținători activi:

Kidibot este sustinut de Mega Image Kidibot este sustinut de Raiffeisen Bank Kidibot este sustinut de Mindblower Kidibot este sustinut de Interbrand Kidibot este sustinut de Zooku

Edituri prietene:

Kidibot este sustinut de Editura Niculescu Kidibot este sustinut de Editura Arthur

Parteneri educaționali:

Kidibot este sustinut de Știință și Tehnică Kidibot este sustinut de Astroclubul Bucuresti

Partneri pentru românii din afara granițelor:

Kidibot este sustinut de Ministerul pentru Rom\nii de Pretutindeni

KIDIBOT în lume:

USA | UK | MD | IT | RO
Platforma Educațională Kidibot folosește cookie-uri funcționale și de trafic pentru a putea ajuta copiii să citească și să învețe mai mult.
Total time: 0.62525582313538 s