...

Ești companie?

KIDIBOT vă poate ajuta compania în doua feluri:

1. În acțiuni de CSR comune, prin care să schimbați destinele a zeci de mii de copii
2. Kidibot crește loialitatea angajaților cu copiii, motivându-i pe juniori să citească și să învețe mai mult

Sponsorizare modică – de la 100 lei/copil de angajat/lună – 100% deductibilă în limita a 20% din impozitul pe profit, nu mai mult de 0,5% din cifra de afaceri!!!


Detalii sponsorizare: 0770.745.585 sau hello@kidibot.roCum funcționează KIDIBOT?

Copiii răspund în joacă la chestionare, dovedind astfel că au citit diverse cărți/lecturi și făcând teste de matematică, geografie, istorie, engleză, fizică, chimie, științe, educație civică, etc.

Astfel, ei câștigă puncte, stima, respectul altora și respect de sine. Bonus premii, precum laptopuri, tricouri, jocuri Lego, etc. 🙂

Citind/învățând, își ajută echipa să evolueze.

KIDIBOT stimulează lucrul în echipă. Copilul tău, împreună cu colegii lui de clasă, formează o echipă unită. Într-o prima fază, de antrenament, ei se vor lupta cu alte echipe din țară. Ulterior, după ce absolvă ACADEMIA KIDIBOT, se va lupta cu echipele de extratereștrii CROCOBEȚI!

Se crează o presiune socială pozitivă.

Cititul devine cool. Matematica devine cool. Copiii se îndeamnă unul pe altul ca să citească mai multe cărți, să câștige mai multe puncte și insigne pe KIDIBOT și să crească în clasament. Uitați-vă în topuri, să vedeți ce pasiuni apar când e vorba de patriotismul local (clasa mea, școala mea și localitatea mea trebuie să fie cât mai sus în clasament!)

Copiii își pot crea propriile quizuri

Vor câștiga puncte la publicare, plus de fiecare dată când alt copil le rezolvă quizul. Pe vecie! Este extrem de motivant să vezi că îi ajuți pe alții și că munca ta este apreciată!


Detalii sponsorizare: 0770.745.585 sau hello@kidibot.ro


12 modalități prin care KIDIBOT vă motivează copilul să citească și să învețe!

NOUTATE! Oferim CERTIFICATE DE CITITOR, Diplomele de Voluntar al Asociației StartEvo și Diplome de Implicare Socială, extrem de valoroase pentru viitorul copilului tău (la admitere liceu, facultate, viitoare joburi). Detalii aici…

1 Pentru că este un joc de “PRESIUNE SOCIALĂ POZITIVĂ”.

Copiii din aceiași echipă se motivează incredibil de bine unii pe alții ca să rezolve cât mai multe chestionare, să citească cât mai multe cărți, să facă cât mai multe probleme la matematică, istorie, fizică, etc.. Vezi topul echipelor motivate.

 

2 Prin PREMIILE LUNARE acordate copiilor merituoși.

Cărți, jocuri LEGO, laptopuri, căști audio performante, cățărări la No Gravity, kituri de roboți de la Robofun, etc… Vezi premiile de luna asta.

 

3 Prin DISONANȚĂ COGNITIVĂ

În momentul în care copiii propovăduiesc ca alții să citească și să învețe mai mult, automat și valorile lor se adaptează în acest sens. De exemplu, EROII KIDIBOT primesc tricouri cu mesaje de genul I LOVE READING sau I LOVE MATH.
tricouri pentru disonanta cognitiva

4 Prin PATRIOTISM LOCAL

Clasa mea, a III-a X, trebuie să fie mult mai bine clasată decât clasa a III-a D din Tecuci. La fel si școala mea, care trebuie să fie mai tare decât școlile din București. Uite topul pe localități.

5 Prin SPIRIT DE ECHIPĂ

Kidibot stimulează lucrul în echipă. Este concurența între NOI (echipa/clasa noastră) și EI (Crocobeții, celelalte clase). În cadrul echipei, toți trag pentru scopul comun de a câștiga. În cadrul echipelor, toți copiii trag pentru acelați obiectiv final. Nimeni nu rămâne în urmă.

Spirit de echipa

6 Prin motivația din partea VIP-urilor

Avem peste 130 de video-uri cu VIP-uri din România și străinătate care le dau sfaturi utile copiilor, inclusiv să citească și să învețe! Iar clasele care merită pot primi întâlniri cu VIP-uri, dacă profesorii coordonatori consideră acest lucru că i-ar motiva suplimentar pe copii. Vezi sfaturile lor video aici.


VIP-uri StartEvo care vor sa motiveze copiii sa citeasca si sa invete


Detalii sponsorizare: 0770.745.585 sau hello@kidibot.ro


 

7 Prin inspirație de la Profesori și experți în Educație

Copiii află ce au nevoie ca să intre la liceele pe care le vor chiar de la cei mai în măsură oameni să le spună asta: directorii de licee. Vezi sfaturile…

8 Prin Curiozitate

Niciodată nu știi ce se va întâmpla mâine. Un motiv în plus să continui să rezolvi teste.

9 Prin dorința de a arăta că poți

Când vezi că ești pe poziția #7 în clasa ta și vezi că după ce ai răspuns la câteva quizuri ai ajuns pe poziția #3, te motivează să urci și mai mult.

10 Prin satisfacția că salvezi lumea

Că ajuți alți copii să devină mai deștepți, să scape de influența nefastă a Crocobeților. De fiecare dată când alt copil îți rezolvă quizul creat de tine sau de fiecare dată când aduci alți copii în jocul Kidibot, știi că ai făcut o faptă bună. Știi că ai schimbat puțin lumea, să fie mai bună. Vezi aici topul contributorilor.

11 Prin dorința de a fi apreciat

Atât părinții cât și profesorii copiilor sunt informați despre progresele lor. Cu cat trag mai tare, cu atât “doamna” o sa fie mai fericită și o să îi felicite mai tare. Plus că te poți da mare cu ce cărți ai citit, ce teste la matematica ai rezolvat, etc. Uite un profil de luptător Kidibot.

12 Pentru că e distractiv

Totul este gândit să fie amuzant pentru copii și să învețe prin joacă. De la Crocobeți și aliații lor până la userii pe care îi crează copiii. De la questuri până la acțiunile din joc.


Detalii sponsorizare: 0770.745.585 sau hello@kidibot.ro


Care este povestea KIDIBOT?

Extratereștrii CROCOBEȚI vor să cucerească Pământul. Armele lor principale sunt lenea și prostia.

CROCOBETEBeedoCaptain-NecroCaraplixDuo-BroNokkoQuatropodChicky-BrikiCaptain-SpikeBurtosuTaka

KIDIBOT este un roboțel venit din spatiu care ajută pe copii să îi învingă pe CROCOBEȚI. Singura modalitate să învingem CROCOBEȚII este să fim mai deștepti decât ei. Iar ca sa fim deștepți trebuie să citim cât mai multe carti și să facem matematică. Copiii dovedesc că au citit/învățat și primesc nenumărate beneficii.

Platforma KIDIBOT îi ajută pe copii să lupte în echipă și să câștige puncte și insigne citind cărți și făcând teste de matematică.

Ce puteți face Dvs.:

Spuneți-le copiilor să își creeze un cont pe aplicația KIDIBOT pe telefon/tableta/site.
Încurajați copiii să completeze quiz-urile ca să își ajute clasa să salveze planeta.

Daca aveti întrebări, puteti să contactați direct echipa KIDIBOT aici.


Detalii sponsorizare: 0770.745.585 sau hello@kidibot.ro


KIDIBOT în media

Am apărut și la ZF Live:

În luna mai 2018 am câștigat cea mai înaltă distincție – Premiul 1 la Gala Societății Civile, Secțiunea Proiecte pentru Tineret!

KIDIBOT a câștigat locul III la concursul Digitaliada 2017, organizat de Fundația Orange.

Am câștigat locul III la Webstock 2017, organizat de Evensys și Vodafone.

Am câștigat concursul de CSR organizat de ELECTRICA în 2016.

Ne-am poziționat în top 5 finaliști la concursul Creative Business Cup, una dintre cele mai mari competiții internaționale din sectorul industriilor creative, susținut de Banca Transilvania.

Alte apariții în media.


Detalii sponsorizare: 0770.745.585 sau hello@kidibot.ro


Testimoniale primite de la părinți și profesori

“Proiectul KIDIBOT este EXCEPȚIONAL. Sunt extrem de încântată de el. Deja 8 copii de viitoare clasă I sunt înscriși și acumulează puncte. De fapt, experiență de învățare….
[…]
Am diseminat proiectul pe pagina de facebook a școlii. Deci… deja l-am recomandat tuturor copiilor și profesorilor din școală.”

Prof. Dana Tufeanu
ȘCOALA GIMNAZIALĂ ”MATEI BASARAB”
Pitești, Argeș


“Faceți un lucru foarte bun cu platforma de quiz-uri.
Fetele mele sunt încântate. Inițial i-am făcut cont doar celei mari, care o să înceapă clasa a 3-a la toamnă, dar m-am trezit cu scandal și lacrimi că vrea și cea mică (care abia a terminat clasa pregătitoare și nu prea știe să citească).
O să le recomand și altor colegi/prieteni.”

Anatolie Zglavoci
Părinte
București


“V-am descoperit din intamplare. Elevii cititori ai clasei pornesc in aventura foarte captivanta a povestii dvs pentru a stimula lectura la cei mici.
Quiz-urile sunt catalizatorul pt obtinerea de puncte, de insigne, de a fi propulsati la alt nivel.[…] Proiectul Kidibot ne atrage. Voi povesti si colegelor despre StartEvo, Kidibot si Crocobeti, precum si clasei pt a-i ajuta sa-si faca cont si sa aiba dorinta de a intra in acest joc minunat.”

Prof. inv. primar Dana Tanu
Școala nr. 1, Matca, jud. Galați


“Proiectul Kidibot este foarte interesant și îi motivează pe elevi să citească. Cu siguranță că din toamnă o să-l recomand și colegilor. “

Profesor Cristina Timu


“În primul rând, mulţumesc mult pentru munca uriaşă pe care o faceţi în cadrul acestui proiect. În şcoala noastră, Şcoala Gimnazială Domino Servite, Voiteg, jud. Timiş, acest concurs e foarte îndrăgit. Suntem o şcoală particulară, destul de mică, situată în mediul rural, dar ne dăm toate silinţele să-i motivăm pe copii să citească. Avem o bibliotecă unde copii vin săptămânal să-şi împrumute cărţi şi îi verificăm dacă citesc şi, pot spune cu bucurie, cei mai mulţi dintre ei chiar citesc cărţile împrumutate.

Acum, răspunsurile la întrebările adresate:

1. Cred că ar fi de folos dacă eu, ca profesor, aş putea gestiona conturile elevilor din clasa mea. Unii şi-au creat 2 conturi pentru că nu-şi mai aminteau parola şi consider că ar fi bine dacă aş putea să „fac ordine” între conturile active şi inactive. În rest, sunt mulţumită de platformă. Copiii o utilizează cu mare uşurinţă.

2. Proiectul KIDIBOT, din punctul meu de vedere, este nemaipomenit.
Completează foarte bine munca pe care o depunem noi la clasă. De multe ori, când ne mai rămâneau câteva minute libere după terminarea orei de curs, mergeam cu elevii în sala de informatică pentru a rezolva câteva quiz-uri… Noi ne-am înscris spre finalul anului şcolar, dar nu uit ziua în care elevii au descoperit topul şcolilor şi au căutat-o pe a noastră.. eram aproximativ pe locul 20, dacă bine mai ţin minte. În acea zi, fiecare elev a valorificat minutele libere pentru a urca şcoala în clasament. Spre finalul zilei, eram spre locul 6. În dimineaţa următoare, când elevii s-au
întors la şcoală, se auzea un zumzet printre ei: „Suntem pe locul 5”. După primele 2 pauze în care elevii au mai răspuns la quiz-uri, deja urcasem pe locul 4.. Freamătul acela din şcoală, bucuria de pe feţele lor, ambiţia de a propulsa şcoala spre locurile fruntaşe, mă face să cred că merită tot efortul. Şi acum, în vacanţă, când mă mai întâlnesc cu elevi din clasa mea, îmi spun: „Doamna, aţi văzut? Suntem pe locul 2!”

Mulţumesc mult pentru tot ce faceţi! E un lucru foarte bun!

3. La noi în şcoală toate cadrele didactice ştiu de acest proiect, dar l-aş recomanda cu bucurie oricărui alt profesor cu care aş intra în contact.”

Prof. Cosmescu Debora – Viorica
Şcoala Gimnazială Domino Servite, Voiteg, jud. Timiş


Baietelul meu Matei Tudor din TG Mures, Scoala 20, Clasa a 3-a A, a fost entuziasmat de aplicatia Kidibot si a facut foarte multe puncte in primele zile. Eu am incercat sa-i cooptez si pe alti parinti sa le deschida cont copiilor (mai ales ca aveau un cerc de lectura in clasa)dar parintii nu prea s-au implicat si Tudor, fiind singur dintre prietenii lui, nu a continuat sa utilizeze aplicatia. Sunt sigur ca daca ar fi “prins” si la alti parinti / copii din clasa atunci ar fi continuat sa o utilizeze.
Deci sfaturi: cautati mai multe solutii sa creati comunitatea, probabil implicand si profesorii de literatura, invatatorii, etc sa convinga mai multi parinti / copii. Cheia initiala este la parinti / profesori pentru a-i introduce, apoi copii trebuie sa gaseasca aplicatia atractiva pentru a continua sa o utilizeze.
Posibil un concurs pe 6 luni cu niste premii ar fi stimulativ.

Este o aplicatie foarte utila, care creeaza o punte intre carti si tehnologie, intre citit si joaca electronica, care incearca sa reconecteze copii de azi cu universul cartilor.

Mircea Matei – Părinte
Tg. Mures


Lista chestionarelor este disponibilă aici!


Detalii sponsorizare: 0770.745.585 sau hello@kidibot.ro


Main Partner:

Kidibot este sustinut de Electrica

Supporters:

Kidibot is supported by Google
Total time: 0.98158597946167 s