Stâlpii Comunității – Fii Un Erou Local!

O imagine care să dovedească fapta bună. Obligatoriu foto reală!!!.

Atenție! Vom promova la nivel național această faptă bună, ca să-i inspirăm și pe alți copii să facă la fel! 🙂

Astfel veți inspira alți copii să facă la fel, ei vor deveni adulți mai buni, mai proactivi și mai dinamici, iar societatea noastră va progresa!

CE TREBUIE SĂ FACI

Postează pe Facebook sau Instagram cu hashtag #StalpiiComunitatii dovada implicării voastre (poze, filmulețe, descriere, username-ul Kidibotului, localitatea). Pe urmă anunță-ne la hello@kidibot.ro sau prin Facebook, ca să-ți upgradăm contul și să-ți promovăm fapta bună la nivel național!

CE VA PRIMI KIDIBOTUL

  • Insignă de Stâlp al Comunității la profilul Kidibot
  • Eroii GOLD Kidibot, dacă au câte o raportare de implicare pe lună timp de 3/6/12/24/36/48 luni, primesc Diplomă De Stâlp al Comunității din ce în ce mai valoroase! Asta înseamnă și mai multă FAIMĂ + șanse mai mari la viitoarele admiteri la facultăți de prestigiu, pentru că poți să dovedești că te-ai implicat în comunitate!!!
    Click aici să devii EROU GOLD!
  • Eroii GOLD primesc mai multe puncte bonus decât Luptătorii.
  • Bonus de puncte pentru fiecare implicare dovedită cu succes. Extra bonus de puncte pentru implicările fără succes (pentru că vrem să ne învățăm curajoși, să învățăm din greșelile noastre.

Astfel vom trăi într-o lume mai bună, iar Kidiboții vor avea șanse suplimentare în viață.

Exemple de fapte bune promovate până acum:


CercetatoareaRapida90 – Cand am participat la cursa copiilor de la semimaratonul Bucuresti, am ajutat cateva fetite sa se ridice cand au cazut.
AstronomulVorbaret26 Anul trecut am fost la plantare de pomi la Cralovat, Timis
CercetatoareaPortocalie1 Am hranit catelul.

O ajut pe mami la curatenie – SpionulGamerul1

SpionulGamerul1 – Am curatat malul lacului de gunoaie
LemurianulRapida1 – am pregatit clatite si micul dejun pentru parintii mei!
LeulPerfecta7 – Datorită faptului că școala este închisă, în colectivitate și afară în natură nu putem ieși. Ne protejăm pe noi și pe ceilalți. Stăm în casă și plantăm un butaș de afin.
CercetatorulDestept6 – Saptamana aceasta am interactionat putin cu viata de la sat. Impreuna cu fratiorul meu mai mic, am plantat legume si ne-am ajutat bunicii la treburile din gospodarie. Am invatat ca natura ne ofera aceasi dragoste pe care o aratam si noi.

LeulPerfecta7 – Florile sunt cele care ne fac casa și grădina mai frumoasă. Astăzi am reutilizat un cauciuc uzat transformându-l într-un ornament de grădină potrivit pentru trandafirul primit de mama cadou de 8 martie.
DansatoareaAbstracta1 – De ziua mea, le-am adus colegilor bomboane si am adunat toate ambalajele ca sa le reciclez.

OmulCredincios31 – Rămasă singură acasă m-am plictisit. Așa ca am decis să ud toate florile din casă. Chiar mi-a prins bine! Incercati să faceți si voi asta! Vă mulțumesc!!!
Strumfii Isteti – Oferirea unor cadouri copiilor dintr-un centru de plasament din Constanta.
PisicaAbstracta11 – Pe langa faptul ca stau acasa acum, o fapta buna de a mea ESTE: la un moment dat, in curtea vecina (curte parasita), am auzit un mieunat. De mentionat este ca, eu cu mama, culegeam legume din gradina.
Auzind mieunatul i-am spus mamei si ne-am dus sa vedem de unde vine.
Acolo erau 2 pisicute gri. Una era in copac… Pe ea am reusit sa o luam, dar pe cealalta…nu.
Dar, peste ceva zile am vazut acel pisic. Il  adoptase vecina .
PS: Pisicii erau abandonati!
Azi, pe pisica salvata de noi o cheama Kyty (stiu…nu asa se scrie, dar asa am hotarat eu) 😀

Kidibotul luptător CyborgDestept14, din clasa I, Brasov, ne-a trimis o dovadă că și el se implică în salvarea planetei. Mai precis, reciclează baterii și becuri arse, care trebuiesc colectate separat.

Pentru această faptă bună, el a primit 200 de puncte pe Kidibot + insignă de STÂLP AL COMUNITĂȚII/EROU LOCAL + va inspira sute de alți copii să facă la fel.

Dacă mai face încă 4 fapte bune, atunci va primi și primul CERTIFICAT DE EROU LOCAL/STÂLP AL COMUNITĂȚII.


PisicaDeșteaptă94 – Chiar dacă suntem mici, putem face fapte mari, care să-i bucure pe cei dragi. După semănatul din grădina bunicilor, răsplata va fi: ceapă și usturoi bio. Mâncăm sănătos, suntem mai sănătoși! Încearcă și tu, poate fi și distractiv!

HackerulGamer44 și ScheletulRapid99 și-au bătut părinții la cap ca să colecteze selectiv, după care au mers la tomberoanele specializate, ca să le depună. De ce? Ca să salveze planeta.

Pentru aceasta fapta bună:
– fiecare au primit 200 de puncte bonus pe Kidibot
– au primit insigna la profil de EROU LOCAL/STÂLP AL COMUNITĂȚII
– dacă vor mai dovedi că mai fac alte 4 fapte bune, vor primi CERTIFICAT DE EROU LOCAL/STÂLP AL COMUNITĂȚII.


LeulActiv25 – Descriere Fapta Buna: Respiram sanatos! Copacelul meu !

Nick Kidibot: pisicadesteapta24
Descriere Fapta Buna: Urmand exemplul altor colegi, care au organizat un targ de martisoare hand-made anul trecut la noi in scoala, la inceputul lunii februarie eu i-am propus doamnei diriginte (care este profesoara de desen si arte plastice) sa facem si noi, clasa noastra, la fel. Dar banii stransi sa ii donam catre o cauza nobila. Si ne-am pus pe treaba: ne-am apucat de pictat martisoare la scoala in ateliere speciale organizate in week-end de doamna diriginte si, fiecare copil, acasa, a facut in plus ce a considerat. Eu am facut peste 100 martisoare. Am muncit foarte mult, am dormit putine ore, dar nu m-am dus cu temele nefacute la scoala 😉 Targul a fost un mare succes! In 2 saptamani, am reusit sa strangem 5800 lei!!! Sunt foarte mandra de mine si sper sa urmeze exemplul nostru si alti copii!!! Este un sentiment minunat sa poti sa ajuti fara sa astepti ceva in schimb!
https://www.facebook.com/daruiesteviata.ro/photos/pcb.1732870786868593/1732870416868630/?type=3&theater

Le mulțumim mult de tot pentru implicare! ZeusReal99 a primit 1000 de puncte bonus plus status de Stâlp al Comunității/Erou Local.

Luptătorul Kidibot ZeusReal99, împreună cu părinții lui ne-au donat 3 laptopuri + 3 desktopuri perfect funcționale ca să ne ajute în lupta anti-crocobețiană! Ele vor ajunge la cei care au nevoie mare de ele, precum copii necăjiți.

Kidibot European Wars

Crocobeții și-au dat seama de asemenea că suntem mai ușor de învinși dacă suntem dezbinați. De aceea încearcă prin nenumărate metode să ne facă să ne îndoim de Uniunea Europeană.

Luptătorii care rezolvă quizuri (cu sau fără micro-curs) din categoria https://www.kidibot.ro/category/teste-uniunea-europeana/ vor primi automat insignă de BUNI EUROPENI.

Deasemenea, orice faptă bună pe care o veți face, fiind în spiritul European, va ajuta România și Uniunea Europeană să lupte cu succes împotriva Crocobeților.

Partener Principal:

Kidibot caută partener principal!

Susținători activi:

Kidibot este sustinut de OMV Petrom Kidibot este sustinut de Țara lui Andrei Kidibot este sustinut de Robofun Kidibot este sustinut de Interbrand Kidibot este sustinut de Zooku Kidibot este sustinut de Societatea Muzicala Kidibot este sustinut de Gadgetway

Edituri prietene:

Kidibot este sustinut de Editura Niculescu Kidibot este sustinut de Editura Arthur Kidibot este sustinut de Editura Corint Junior

Parteneri educaționali:

Kidibot este sustinut de Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale Kidibot este sustinut de Știință și Tehnică Kidibot este sustinut de Raiffeisen Bank Kidibot este sustinut de Astroclubul Bucuresti Kidibot este sustinut de Institutul Geologic al Romaniei

Parteneri pentru românii din afara granițelor României:

Kidibot este sustinut de Ministerul pentru Rom\nii de Pretutindeni

KIDIBOT în lume:

USA | UK | CA | CH | ES | MD | IT | RO
Total time: 0.5141429901123 s