Antrenamentele de Matematică ale Forțelor Speciale KIDIBOT

Matematică prin Joacă

  • Vrei să-ți motivezi copilul să iubească matematica?
  • Vrei să te roage el pe tine să mai facă probleme la matematică?
  • Vrei să-i schimbi destinul, punându-l într-un anturaj corect, cu alți copii faini, care iubesc matematica și învățatul?

Atunci înscrie-l în Forțele Speciale Kidibot, o trupă de elită de copii-luptători care se confruntă cu extratereștrii Crocobeți prin matematică.

Și ca orice trupă de elită, copilul tău + camarazii lui trebuie să se antreneze periodic. Antrenamentele de Matematică ale Forțelor Speciale Kidibot sunt mini-concursuri de matematică săptămânale care crează OBIȘNUINȚĂ și PLĂCERE în a lucra la matematică.

Problemele pe care trebuie să le facă sunt distractive și trebuie să rezolve mistere de la săptămână la alta. Total diferit de orice concurs de matematică!

DETALII:

Cui se adresează aceste concursuri de matematică inovativă Kidibot săptămânale:

Elevilor din clasele I, II, III, IV.

În ce constă concursul:

Probleme de matematică creativă specifice pentru nivelul lor, care dezvoltă imaginația copiilor și îi fac să fie pasionați de matematică. Deasemenea, copilul va intra în universul Kidibot, unic în România, extrem de eficient în a-i motiva pe copii să citească și să învețe mai mult. Mistere, crocobeți, distracție și probleme de matematică peste medie.

Când se desfășoară:

Săptămânal, de sâmbătă până vinerea următoare, la ora aleasă de tine.

Unde se desfășoară:

Online, pe site-ul www.kidibot.ro.

Copilul se loghează pe site cu contul lui și poate să facă ANTRENAMENTUL de matematică din săptămâna respectivă

Cât durează un concurs:

Între 30 de minute și o oră jumătate. Imediat după finalizarea testului vedeți care sunt răspunsurile corecte și cum se poziționează copilul față de ceilalți respondenți.

Care sunt pașii:

Pasul 1: Îi creați copilului un utilizator pe site-ul Kidibot.ro. Durează 20 de secunde.
Pasul 2. Ne anunțați la hello@kidibot.ro care este userul creat al copilului Dvs. Echipa noastră vă upgradează contul copilului la Forțele Speciale.
Pasul 3. În fiecare săptămână, copilul logat poate oricând să intre direct pe site să rezolve Antrenamentul din săptămâna curentă.

Părinții care nu au card bancar pot face donația și în contul bancar al Asociației StartEvo RO51BTRLRONCRT0V27644001, deschis la Banca Transilvania.

Care este logica:

Prin acest concurs Antrenament de matematică îi facem pe copii să își dorească următorul antrenament, ca să poată să rezolve mistere, să arate ce pot, să câștige diplome, etc. Copiii învață prin joacă.

Alte detalii organizatorice:

  • fiecare copil participant trebuie să aibă un cont gratuit KIDIBOT de luptător. Dacă nu aveți, îl puteți crea aici în 30 de secunde. Ca să înceapă antrenamentul, copilul trebuie să fie logat obligatoriu în contul comunicat organizatorului.
  • este recomandat pentru copii să aibă ciorne și instrumente de scris când încep să rezolve problemele.
  • concursul este cu durată limitată de timp. Copilul vede timpul rămas.
  • fiecare problemă se rezolvă pe rând.
  • odată început, concursul nu se poate opri.

Partener Principal:

Kidibot caută partener principal!

Susținători activi:

Kidibot este sustinut de Mega Image Kidibot este sustinut de Raiffeisen Bank Kidibot este sustinut de Mindblower Kidibot este sustinut de Interbrand Kidibot este sustinut de Zooku

Edituri prietene:

Kidibot este sustinut de Editura Niculescu Kidibot este sustinut de Editura Arthur

Parteneri educaționali:

Kidibot este sustinut de Știință și Tehnică Kidibot este sustinut de Astroclubul Bucuresti

Partneri pentru românii din afara granițelor:

Kidibot este sustinut de Ministerul pentru Rom\nii de Pretutindeni

KIDIBOT în lume:

USA | UK | MD | IT | RO
Platforma Educațională Kidibot folosește cookie-uri funcționale și de trafic pentru a putea ajuta copiii să citească și să învețe mai mult.
Total time: 0.68000793457031 s