Susține o școală

Dacă ești aici, înseamnă că ești o companie sau o persoană cu suflet mare, care vrei să te implici în educația copiilor, să le dai o șansă în plus în viață.

Ce înseamnă să susții o școală

Sponsorizezi cu o anumită sumă de bani Asociația StartEvo, iar elevii din acea școală vor primi diverse beneficii, motivații suplimentare ca să învețe mai mult. Tu, ca sponsor vei beneficia de expunere și alte beneficii.

Premii, diplome lunare, postere prin școală, diplome pentru profesori, evenimente online/offline științifice, reviste Știință&Tehnică, micro-cursuri, etc…

Cât costă să susții o școală?

În funcție de nivelul de motivare, în funcție de numărul de copii/clase, sponsorizarea poate varia destul de mult. Una este să ajuți o școală cu 30 de copii de la sat, alta e să ajuți o școală mamut cu 2000+ copii din orașele mari.

Contactează-ne pentru detalii.

Cum poți selecta o școală?

Cum vrei tu. Poți alege o școală din apropierea sediului tău, o școală unde învață copiii tăi sau copiii angajaților. O școală dintr-un sat de munte, uitat de Dumnezeu. Putem să-ți recomandăm o școală cu cadre didactice implicate, care au nevoie de ajutor, sau, dimpotrivă, poți susține o școală fără cadre didactice implicate, unde copiii respectivi nu au altfel nici o șansă în viață. Chiar poți cere partenerilor tăi de afaceri să selecteze o școală pe care să o sponsorizezi.

Partener Principal:

Kidibot caută partener principal!

Susținători activi:

Kidibot este sustinut de Mega Image Kidibot este sustinut de Raiffeisen Bank Kidibot este sustinut de Mindblower Kidibot este sustinut de Interbrand Kidibot este sustinut de Zooku

Edituri prietene:

Kidibot este sustinut de Editura Niculescu Kidibot este sustinut de Editura Arthur

Parteneri educaționali:

Kidibot este sustinut de Știință și Tehnică Kidibot este sustinut de Astroclubul Bucuresti

Partneri pentru românii din afara granițelor:

Kidibot este sustinut de Ministerul pentru Rom\nii de Pretutindeni

KIDIBOT în lume:

USA | UK | MD | IT | RO
Platforma Educațională Kidibot folosește cookie-uri funcționale și de trafic pentru a putea ajuta copiii să citească și să învețe mai mult.
Total time: 1.0062329769135 s