Inscrie-ti acum copilul la “Kidibot Future Creators”- Cursul de IT Pentru Copii cu Traineri Copii!

5
(58)

Ce este “Kidibot Future Creators” – Cursul de IT Pentru Copii cu Traineri Copii

Va invitam la o serie de cursuri IT inovatoare pentru copii, UNICE ÎN ROMÂNIA!

Aceste cursuri sunt gandite ca o actiune educationala pe termen lung prin care participantii (copiii) vor invata prin joaca enorm de multe lucruri utile din IT:

  • Modul Curs Programare
  • Modul Curs Hardware
  • Modul Curs Cybersecurity
  • Modul Curs Inteligenta artificiala
  • Modul Curs Grafica 3D
  • Modul Curs Robotica.

Trainerii lor principali vor fi …. tot copii. Niste copii inspirationali, cu experienta uriasa pentru varsta lor in tehnologie (programare, robotica, design 3D) si in predare, atat offline cat si online:)

Participantii la curs vor fi alocati in echipe mici de 3-5 membri, pentru a lucra mai bine nu doar in timpul cursului efectiv, ci si pe parcursul saptamanii.

Beneficii participarii la curs:
– Isi vor petrece mult timp CU FOLOS, jucandu-se si invatand impreuna cu NOII LOR PRIETENI, prin intermediul platformei Kidibot/Discord/Whatsapp.
– Isi vor face prieteni cu un sistem de valori corect, in cadrul echipei lor
– Cursul le va creste INCREDEREA IN SINE.
– Vor fi pregatiti pentru viitor in tehnologii inovative (tehnologii pe care 99% dintre adulti nu stiu sa le foloseasca).
– Vor deveni lideri mai buni.
– Din cand in cand se vor juca online cu noii lor prieteni (chiar am facut un Server Minecraft special pentru ei, securizat!).

Activitatile se desfasoara majoritar online (linkul de conectare va fi trimis doar participantilor platitori). Deasemenea, din cand in cand vom avea si intalniri in offline (anuntate in prealabil), de obicei in Bucuresti. (Mai jos e o imagine din octombrie 2023, de cand am fost la Focsani)

Cine sunt trainerii

Copilul tau va participa la cursuri cu TRAINERI COPII, olimpici la informatica, pasionati de robotica, Inteligenta Artificiala, tehnologie. Adica copii inspirationali, de varsta lor.

Da. Stiti cat de important este pentru un copil sa vada ca “Domn’ profesor” este un copil ca si el? 🙂 Este foarte tangibil. Este inspirational. Spui “Si eu pot sa ajung ca acest copil din fata mea“. Si eu pot sa ajung campion. Si eu pot sa ajung departe.

Acesti “traineri-copii” au deja experienta de predat la sute de copii, atat in online cat si la multe evenimente offline, organizate de Asociatia StartEvo si Kidibot. Si asta pe parcursul ultimilor 5 ani.

Cateva imagini mai jos:

Cand se desfasoara Cursul

Sunt 2 componente:

  1. Intalnirile cu trainerii/mentorii au loc Joia, intre 19:00 – 20:00 (daca nu puteti in acest interval, sa ne spuneti, poate gasim alt slot pentru Dvs.)
  2. Prima intalnire, cea de Bun Venit, este vinerea, de la 18:00-19:00
  3. Membrii echipei (3-5 copii) se vor reuni online pe tot parcursul saptamanii, cand au timp, pe canalul dedicat special lor, sa se cunoasca mai bine, sa se joace si sa interactioneze impreuna, inclusiv pentru a rezolva Provocarile pe care trainerii le-au dat.

LOCURI LIMITATE!

Vreau si eu. Cand incepe urmatoarea grupa?

Vineri, 9 februarie 2024, este prima intalnire, cea de Bun-Venit. Urmatoarele vor fi joia, de la 19:00 – 20:00

Cui se adreseaza:

Cursul se adreseaza Kidibotilor care sunt in clasele II-VI. De ce doar acest interval de varsta?

  • Copiii mai mici in general nu sunt pregatiti, pentru ca trebuie sa stie sa citeasca, sa aiba o minima rabdare si o capacitate de focusare. Rar ni s-a intamplat sa gasim copii de clasa I sau pregatitoare care sa fie atenti.
  • Copiii mai mari de clasa a VII – lucram cu ei, dar depinde de nivelul lor de intelegere al tehnologiei. Ideea e sa nu se plictiseasca, sa putem sa le dam plusvaloare in mod constant. Plus ca in clasa VII si VIII copiii deja incep sa se gandeasca doar la matematica/romana pentru Evaluarea Nationala.

Important: Nu conteaza nivelul de pregatire prealabila! Dar conteaza sa aiba acces la un calculator (desktop sau laptop), cu camera si microfon, conectat la internet.

Cat costa

Costul este de 250 lei/4 sedinte lunare (pret promotional!). Plata se face securizat, cu cardul bancar, in mod recurent.

Cei care se inscriu in luna ianuarie 2024 vor fi scutiti de cresterile de taxe ulterioare pe anul in curs.

Intrebari frecvente

Ce se intampla daca copilul meu nu poate sa participe la o sedinta?
Raspuns: ne asiguram ca recupereaza 🙂 Conceptul cursului, prin echipe de prieteni care lucreaza, invata si se joaca impreuna, este sa existe progres continuu.

Ce se intampla in vacante?
Raspuns: Abonamentul se poate intrerupe cand doriti. Ne anuntati. Evident, daca plecati in Hawaii, pe partea cealalta a globului, este foarte greu sa intri online cu prietenii/profesorul, cand timezone-ul este total diferit. 🙂

Ce se intampla daca nu ii place?
Raspuns: Oricand in primele 4 saptamani de la inceput, daca nu ii place/daca nu il ajuta, ne comunicati si va returnam banutii. Trebuie doar sa ne spuneti pe email 🙂

Ce se intampla daca sunt 2 frati pe care vreau sa ii inscriu?
Raspuns: veti mai primi un extra bonus – discount de 10% (contactati-ne pentru linkul de plata)

Daca am alte intrebari?
Raspuns: Ne gasiti la hello@kidibot.ro sau la telefon 0770.745.585.

Garantii

Ce se poate intampla?

  • IN CEL MAI RAU CAZ, dupa 1-2 sedinte, copilului tau nu ii va place, nu va vedea nici un progres. O sa iti zica “Mami/Tati, nu mai vreau sa merg“. Atunci ne spuneti la hello@kidibot.ro, noi intrerupem plata si va dam banii inapoi. Zero riscuri.
  • DAR, IN CEL MAI BUN CAZ, prin acest curs, copilul tau va fi super-motivat sa invete, va stii o gramada de lucruri noi, isi va face prieteni noi, cu acelasi sistem de valori ca si el. Va fi accelerat sa intre pe o directie care ii va modela viitorul. De aceea majoritatea copiilor care au participat la cursurile noastre ne iubesc. 🙂

Oricum ar fi, nu ai nimic de pierdut! Inscrie-l acum.

Dar ce spun alti parinti?

Cât de mult ți-a plăcut acest articol?

Dă click pe o steluță să votezi.

Nota medie 5 / 5. Număr de voturi: 58

Nu sunt voturi până acum. Fii tu primul care votează!

Mulțumim.

Vrei să ne dai follow?

Ne pare rău că nu ți-a plăcut acest articol!

Cum putem să îmbunătățim?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *