20 calculatoare noi au ajuns la 20 Kidiboți clasa pregătitoare, comuna Rădășeni, Suceava!

5
(52)

Avem o veste bună! Prietenii noștri de la Elko România ne-au dat 20 de calculatoare nou-nouțe, pe care le-am donat mai departe kidiboților de la Clasa Pregătitoare a Școlii Gimnaziale ”Ion Lovinescu” din comuna Rădășeni (Suceava).

Astfel, ei au avut o zi de 1 iunie specială.:)

De ce acolo?

a. Pentru că zona Sucevei a fost (și încă este) lovită puternic de CORONAVIRUS.

b. Pentru că acești copii dintr-o zonă defavorizată merită o șansă în plus în viață.

Calculatoarele asamblate și pregătite cu multă răbdare și pricepere de către echipa tehnică a ELKO România, dotate suplimentar cu monitoare, UPS-uri (da, și UPS-uri) și camere web, au fost trimise spre Rădășeni, alături de îndemnul de a învăța, de a fi mai buni și de a dărui și ei la rândul lor când vor fi mari.

”Educația este primul pas cu care pornești în viață. Îți dorim ca acest calculator, pe care l-ai primit astăzi în dar, să te ajute să mergi cât mai departe pe calea ta minunată de a contribui la frumusețea lumii”, este parte din mesajul transmis copiilor din Rădășeni de Carmen Stanciu, General Manager ELKO Romania.

Am primit astăzi la Rădășeni, Suceava, darurile din partea dvs. și vă mulțumim din suflet! Atât copiii, părinții, cât și eu, ca și cadru didactic de la clasă, ne bucurăm mult de cele primite! Dumnezeu să vă răsplătească pentru ceea ce faceți! Vă îmbrățișăm cu drag!”, a spus cu recunoștință Loredana Grumăzescu, învățătoarea copiilor din Rădășeni.

Accesul la educație a fost primul pas. De aici, Asociația StartEvo, va ține legătura cadrele didactice din Rădășeni pentru a-i implica pe elevi în activitățile care se derulează pe platforma KIDIBOT, unde vor învăța prin joacă. Mai mult, pentru concursurile viitoare, două tablete primite de la sponsor vor oferi motivație suplimentară în cadrul concursurilor organizate pe platforma www.KIDIBOT.roa declarat Alina Ferșeta, Președintele Asociației StartEvo.

De asemenea Asociația StartEvo a mai primit și un mult dorit proiector ce va fi de folos în cadrul proiectelor viitoare cu copii.

Suntem fericiți că Asociația StartEvo, Kidibot, părinți, companii, profesori și oameni de bine își pot uni forțele să schimbe destine. E foarte plăcută senzația să faci bine! 🙂

Vă mulțumim că existați.

Cât de mult ți-a plăcut acest articol?

Dă click pe o steluță să votezi.

Nota medie 5 / 5. Număr de voturi: 52

Nu sunt voturi până acum. Fii tu primul care votează!

Mulțumim.

Vrei să ne dai follow?

Ne pare rău că nu ți-a plăcut acest articol!

Cum putem să îmbunătățim?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *