Din această toamnă, copiii români din UK care dovedesc că învață vor câștiga criptomonede Kidibot!

5
(2)

Din această toamnă, copiii români din UK care dovedesc că învață vor câștiga criptomonede Kidibot!

Începând cu luna Noiembrie 2022, pe Platforma Educațională Kidibot.co.uk copiii câștigă criptomonede Kidibot, dovedind că învață lucruri noi prin intermediul Misiunilor Kidibot.   Fiecare Misiune durează între una și mai multe zile, copiii trebuind să parcurgă câte un micro-curs.   La final, dacă arată abnegație și nu abandonează, ei câștigă criptomoneda Kidibot, pe care o pot folosi să-și ia diverse premii de pe site, precum eBook-uri în limba română, cursuri, etc…   Astfel, vor învăța și lucruri noi și vor primi și premii.   Pe lângă micro-cursurile de pe site, copiii vor participa și la conferințe online pe Zoom, unde vor învăța live, vor pune întrebări, lor lucra în echipe. Ideal!  

Ce vor învăța copiii (atât pe site cât și la Cursurile online pe Zoom):
– Cybersecurity, cum să ne ferim de pericole pe internet, de hackeri
– Cum să se comporte în cazuri excepționale (cum să ne pregătim în cazul unui incendiu, accident, ce să facem în caz de inundații, cum să ne facem geanta de urgență, eficientizarea casei, etc..)
– Cum să avem încredere în noi, cum să învățăm mai bine, cum să învățăm să negociem, cum să vorbim în public, (soft skills), etc și multe altele…  

Cui se adresează acest proiect:
– copiilor români cu vârsta de minim 8 ani din UK
– profesorilor lor
– părinților lor
 
Cursurile sunt gratuite, făcute special pentru copii, astfel încât să le parcurgă ușor.
 
La final, copiii dau un test, pe care, dacă îl fac minim 70% corect, vor primi și diplome.
 
Astfel, profesorii sunt ajutați cu un instrument foarte util în motivarea elevilor.
 
Misiunile Kidibot pot fi accesate pe acest link: https://www.kidibot.co.uk/misions.
 
 Proiectul ” Kidibot UK – Citim și învățăm românește prin joacă, câștigând Criptomonede.” este realizat cu sprijinul Departamentului pentru Românii de Pretutindeni. Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a pentru Românii de Pretutindeni.   https://gal.smlists.com/kq59/LbSB0yiIrYpiDssx.jpg   Despre Kidibot

Platforma Educațională Kidibot este deja prezentă în mai multe țări: România (în 68% din școli), Statele Unite ale Americii (2000+ școli), Canada, Italia, UK, Moldova (peste 50% din școli).

Obiectivul principal al Kidibot.co.uk este să ajute copiii de gimnaziu să-și dorească să învețe mai mult, să citească mai mult și să facă mai multe fapte bune prin joacă.

Copiii își pot creea conturi gratuite pe www.Kidibot.co.uk specificând școala/localitatea unde învață, urmând să răspundă la peste 12,000 chestionare, dovedind că au citit lecturi în limba română/engleză, precum ”Domnul Trandafir” sau ”Harap-Alb”, că au lucrat la matematică, la științe, la educație financiară și multe altele materii curiculare și extra-curriculare. Ei sunt astfel captivați într-o lume de poveste, cu extratereștrii haioși și copii deștepți, unde învață prin joacă, în echipă, printr-un set de 20 de motivații diferite, precum presiune social pozitivă, disonanță cognitivă, patriotism local, inspirație de la personalități, etc..

Profesorii români din UK vor beneficia de asemenea de aceasta platformă educațională, având ajutor la predarea la clasele lor, posibilitatea să creeze bătălii de antrenament (în loc de teme), să câștige diplome și certificate.

Intrarea pe platforma www.kidibot.co.uk este gratuită.Pentru detalii suplimentare,
 
Constantin Ferșeta
Fondator Kidibot și Vice-Președinte Asociația StartEvo
hello@kidibot.ro
+40.770.745.585

Cât de mult ți-a plăcut acest articol?

Dă click pe o steluță să votezi.

Nota medie 5 / 5. Număr de voturi: 2

Nu sunt voturi până acum. Fii tu primul care votează!

Mulțumim.

Vrei să ne dai follow?

Ne pare rău că nu ți-a plăcut acest articol!

Cum putem să îmbunătățim?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *