Uite ce faptă bună a făcut CactusulRapid87 și câte puncte bonus a primit!

0
(0)

Vine Crăciunul și Kidiboții din toată România vor să-i ajute pe copiii săraci să fie și ei fericiți. Un băiețel de 6 ani dintr-o familie fără posibilități a scris următoarea scrisoare, care a ajuns la 2 Kidiboți cu suflet mare.

Cei doi Kidiboți au fost foarte impresionați de dorințele copilașului. Împreună cu mama lor (doamna din imaginea de mai jos), s-au mobilizat și au donat cărți și jucării ca să-l facă fericit (și pe el și pe alții). Foarte frumos din partea lor! Uite ce ne-au povestit:

Astazi am donat impreuna cu fratele meu carti pentru a ajuta la infiintarea unor biblioteci in scolile si in satele din tara care nu au astfel de posibilitati, pentru a sprijini si motiva si alti copii sa invete si sa citeasca, iar ieri am ajutat-o pe mami sa pregateasca 2 pungute cu jucarii, hainute si rechizite pentru un copil de 6 ani care nu are astfel de posibilitati.
Imi doresc ca toti copii sa primeasca cadouri de Mos Craciun.

Noi, la Kidibot, am fost foarte fericiți că s-a întâmplat acest lucru, drept pentru care am dat 400 de puncte + statut de STÂLP AL COMUNITĂȚII/EROU LOCAL prietenului nostru CactusulRapid87

Felicitări!

Sigur ai și tu o poveste frumoasă pe care poți să o împărtășești cu noi aici. Te rugăm să ne spui. Fă o faptă bună și te premiem! Împreună, toți Kidiboții facem lumea mai frumoasă! 🙂

Crăciun Fericit!

Cât de mult ți-a plăcut acest articol?

Dă click pe o steluță să votezi.

Nota medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Nu sunt voturi până acum. Fii tu primul care votează!

Mulțumim.

Vrei să ne dai follow?

Ne pare rău că nu ți-a plăcut acest articol!

Cum putem să îmbunătățim?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *