Câștigă un telefon premiu la Kidi-Vânătoarea de Ouă!

5
(34)

Da. Poți să câștigi un super telefon Android (si alte premii frumoase) la vânătoarea de ouă Kidibot!!!

Cărțile premiu sunt de la prietenii noștri, Editura Arthur si Editura Niculescu

Ce trebuie să faci ca să câștigi premiile?

Trebuie să cauți paginile de quizuri pe care sunt cele 5 ouă Kidibot și să ne trimiți repede-repede cele 5 linkuri pe email la hello@kidibot.ro, împreună cu username-ul tău KIDIBOT.

Uite cum arata un ou (exemplu):

Deadline: Duminică, 2 Mai 2021, ora 18:30!

Absolut toată lumea care ne va trimite toate cele 5 linkuri va câștiga garantat:

  • EROII GOLD vor castiga garantat cate o carte
  • Cei care nu sunt EROI GOLD vor câștiga ședințe la un anumit curs pentru luna MAI 2021 (vom anunța ulterior, ca surpriză:)).

Primii 5 useri Kidibot care trimit cele 5 linkuri câștigă câte o carte.

Prin tragere la sorți filmată, unul dintre copii va câștiga telefonul. Vom afișa câștigătorul LUNI, 3 Mai 2021 🙂

Copiii care sunt EROI GOLD Kidibot vor primi 4x mai multe șanse la tragerea la sorți. Click aici să devii EROU GOLD, dacă nu ești deja.

Și acum, câteva indicii 🙂

#1. Primul ou Kidibot este ascuns într-un quiz după o carte a cărei acțiune se petrece într-un castel vechi, plin de copii vrăjitori, care sunt împărțiți în 4 echipe. Aa, și este și o bufniță albă pe acolo, precum și un băiețel cu un semn special pe frunte. Oare cine o fi?

#2. Al doilea ou Kidibot s-a pitit la un quiz care verifică cât de multe știi (sau nu știi) despre pericolele pe online, hackeri periculoși sau viruși simpatici. Hahahahahahaha! Evil face!

#3. Oul #3 s-a tot rostogolit de la un quiz la altul, și până la urmă, după ce a făcut niște calcule complicate matematice, a zis să se oprească la niște copii care sunt curajoși și deștepți, și care săptămână de săptămână vin pe Kidibot să participe la un concurs de matematică denumit ….

#4. Crocobetul #4, care este pe oul #4 are o pasiune aparte pentru stele, găuri negre, meteoriți și alte curiozități astronomice. Așa că s-a pitit pe o pagină corespunzătoare, unde să mai învețe lucruri noi până va fi găsit de către voi

#5. Oul final, numărul 5, este al unui Crocobet care este pasionat de sport, de tras de fiare, un crocobet ambițios, așa cum ești tu. El a zis să fie inspirat de la cel mai cunoscut culturist al tuturor timpurilor, cu o voință de fier, de la care toți avem ceva de învățat. Până o să-l găsești, el ascultă sfaturile idolului său și rezolvă quizul aferent, să se asigure că a reținut mesajul.

Mult succes!

Cât de mult ți-a plăcut acest articol?

Dă click pe o steluță să votezi.

Nota medie 5 / 5. Număr de voturi: 34

Nu sunt voturi până acum. Fii tu primul care votează!

Mulțumim.

Vrei să ne dai follow?

Ne pare rău că nu ți-a plăcut acest articol!

Cum putem să îmbunătățim?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *