Te invităm la Kidibot Hackathon!

4.6
(17)

UPDATE 1: INSCRIERILE S-AU TERMINAT!!!

Yo, Kidiboți! Care sunteți viitori hackeri pe aici?

Weekendul acesta (3-4 Octombrie 2020, de la 11.00 – 14.00 sambata si 10.00-13.00) te invităm să aplici pentru Hackathon-ul de Scratch Kidibot desfășurat 100% online, completând formularul de mai jos.

Cine poate aplica

Copiii deștepți din clasele a III-a până în clasele VI-a la nivel național, care vor să învețe programare Scratch, care au calculator musai (desktop sau laptop) și conexiune de Internet stabilă. Și sunt cuminți și motivați!

Atentie – LOCURI LIMITATE!

Ce se va întâmpla

Sâmbătă, 3 Octombrie, trainerul nostru oficial, doamna profesoară Monica Guzik, din Londra, va preda bazele Scratch-ului timp de 1.5-2 ore via Google Meet.

Ulterior, copiii vor fi împărțiți în 2 alianțe (Alianța Roșie și Alianța Verde), fiecare mentorate de către 1 copil expert în programare (C++ și Scratch), câștigători de multiple premii. Fiecare alianța va sta online în propria sesiune video. Fiecare copil din alianțe va crea un mic joculeț, într-o categorie aleasă, stând în sesiuni online. Doamna profesoară și mentorii vor ajuta copiii să realizeze proiectele lor, să se distreze și să învețe prin joacă!

A doua zi vor finaliza proiectele, după care le vor prezenta juriului.

Bătălia împotriva Crocobeților continuă!

La finalul Hackathonului Kidibot, copiii vor primi aplauze, diplome și premii cărți de la prietenii noștri (Editura Arthur, Știință&Tehnică, Editura Niculescu, Robofun). Plus câte 1000 de puncte Kidibot pe luna octombrie!

Când vom anunța participanții selectați?

Joi, 1 Octombrie, ora 17.00, vom anunța participanții aici. Locurile sunt foarte puține, așa că vom face selecție între doritori în funcție de mai multe criterii, precum activitatea lor pe Kidibot.

Dacă sunt întrebări, ne puteți contacta aici.

Evenimentul nostru “Hackathonul Kidibot” a câștigat o finanțare prin inițiativa Meet and Code (https://meet-and-code.org/) susținută la nivel european de compania de software SAP. În România, inițiativa este coordonată pentru cel de-al 4-lea an consecutiv de #AsociațiaTechsoup și susține evenimente online de tehnologie și programare aliniate cu misiunea Europe Code Week. #meetandcode #codeEU #SAP4Good

Cât de mult ți-a plăcut acest articol?

Dă click pe o steluță să votezi.

Nota medie 4.6 / 5. Număr de voturi: 17

Nu sunt voturi până acum. Fii tu primul care votează!

Mulțumim.

Vrei să ne dai follow?

Ne pare rău că nu ți-a plăcut acest articol!

Cum putem să îmbunătățim?

One thought on “Te invităm la Kidibot Hackathon!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *