Antrenament Forțele Speciale FS-I-039-Matematică

225 puncte bonus
13 rezolvări
Romană
0
(0)

Salutare dragi Kidiboți!

Deja până acum cred că aveți 2 bucăți de parole, de la precedentele 2 antrenamente. Dacă rezolvați corect și acest Antrenament de Matematică, veți afla si a treia parte din parolă.

 

——–

 

A venit vacanțaaaa! În sfârșit vom avea mai mult timp să ne jucăm și să învățăm despre lucrurile care ne plac foarte mult.

Dar Crocobeții știu asta și chiar se bazează ca unii dintre Kidiboți să lase garda jos. Au ticluit un plan secret de cucerire, denumit ”Marea învârteală ciclonică de lene”.

Kidibot deja a pregătit o ofensivă de vară, denumită ”Planul Genunchi de Râmă”, prin care acestor Crocobeți răutăcioși să le fie dejucat planul malefic. Vreți să știți despre ce este vorba?

Trebuie să rezolvați corect acest Antrenament de Matematică, pe cel precedent (și următoarele 2). Detaliile planului vor fi dezvăluite doar Kidiboților care dovedesc că sunt cu adevărat Kidiboți, nu spioni Crocobețieni.

Nu de alta, dar un spion Crocobețian sigur-sigur nu știe deloc matematică și astfel nu va ajunge la final, aflând planul secret!

Iar primul copil care face ceea ce scrie în planul secret va primi din partea noastră UN TELEFON! Munca trebuie premiată!

Mult succes!


PS. Să vă salvați bucățile de parole, ca să puteți intra aici peste 4 săptămâni!!!!

 

.

Quiz disponibil doar userilor din Forțelor Speciale. Click aici aici să devii și tu parte din această trupă de elită!


Tabelă de scor: FS-I-039-Matematică

maxim de puncte 12
Poz. Nume Introdus pe Puncte Rezultat
Tabelul se încărcă
Nicio dată disponibilă

Îți place quiz-ul făcut de acest user Kidibot?

Click să votezi!

Pentru că ți-a plăcut acest test ...

Provoacă-ți prietenii tăi să răspundă și ei!

Ne pare rău că un utilizator Kidibot a făcut un quiz atât de slab!

Probabil că a fost sabotat de către Crocobeți. Hai să-l îmbunătățim!

Spune-ne cum putem să-l îmbunătățim.

Exemple de întrebări din quizul "Antrenament Forțele Speciale FS-I-039-Matematică"

  • Un cadet vrea să treacă râul înot. La fiecare lovitură de braț reușește să înainteze 1 metru și 40 cm, dar apa învolburată îl trimite înapoi 70 cm. Cadetul nostru trece apa din 8 lovituri de braț. Cât de lat este râul?
  • Cadeții noștri s-au gândit și ceva util în această expediție. S-au oferit să-l ajute pe Moș Marin să hrănească păsările și îi duc mâncare pentru o săptămână. Sunt 207 curci, cu 149 mai multe rațe, iar găini cât curci și rațe la un loc. Fiecare pasăre mănâncă 25 grame de boabe pe zi. Câte kg trebuie să care fiecare dintre cei 5 cadeți ai noștri, care s-au oferit să-l ajute pe Moș Marin?
  • Pentru a salva timp, cei de la cabană s-au gândit să-și facă propria grădină de legume. Pe timpul verii, trebuie udate. Sunt folosite două tipuri de stropituri, albe și galbene, de capacitate diferite. Se știe că: 8 stropitori albe și 6 galbene au împreună 304 litri de apă. 4 stropitori galbene și 8 albe au împreună 216 litri de apă. Câți litri de apă are o stropitoare albă?

Crezi că poți face un quiz mai bun decât Antrenament Forțele Speciale FS-I-039-Matematică?

Click aici
Probleme cu Antrenament Forțele Speciale FS-I-039-Matematică? Raportează!

Partener Principal:

Kidibot caută partener principal!

Susținători activi:

Kidibot este sustinut de Mega Image Kidibot este sustinut de Raiffeisen Bank Kidibot este sustinut de Mindblower Kidibot este sustinut de Interbrand Kidibot este sustinut de Zooku

Edituri prietene:

Kidibot este sustinut de Editura Niculescu Kidibot este sustinut de Editura Arthur

Parteneri educaționali:

Kidibot este sustinut de Știință și Tehnică Kidibot este sustinut de Astroclubul Bucuresti

Partneri pentru românii din afara granițelor:

Kidibot este sustinut de Ministerul pentru Rom\nii de Pretutindeni

KIDIBOT în lume:

USA | UK | CA | MD | IT | RO
Platforma Educațională Kidibot folosește cookie-uri funcționale și de trafic pentru a putea ajuta copiii să citească și să învețe mai mult.
Total time: 0.98363900184631 s