Am hrănit vrăbiuțele din parc – [2]

200 puncte bonus
CercetatoareaAeriana7

Ieri am fost în parc. Am vazut in tufiș câteva vrăbiuțe (foarte, foarte, foarte, foarte, foooooooooarte drăguțe), și m-am decis să le hrănesc, pentru că vedeam cum caută mâncare (semn că le era foame). Dar nu aveam nimic de mâncare. Adică serios, absolut nimic. Nici măcar o sămânță. Așa că am început să caut prin parc, până am găsit ceva comestibil. Nu era mult, doar o bucată de vafă, un pic sfărâmată, dar era mult mai bine decât nimic. M-am dus și am hrănit vrăbiuțele cu bucățile de vafă. Dar erau puține. Eu tot alergam încoace și încolo, ca să aduc bucățele de vafă, dar la un moment dat, am ajuns la locul unde găsisem vafa (pentru a cincea oară) și nu mai erau decăt niște firmituri minuscule. Mi-am amintit că în drumurile mele de a aduce vafa, văsusem la groapa de nisip, o greblă de plastic, uitată de cineva. Cu ea am luat firmiturile și le-am pus pe o bancă. Stăteam foarte aproape de bancă, deci nu m-am mirat că vrăbiuțele nu au venit imediat să mănânce. Apoi, când m-am îndepărtat, au venit. Poza acestei fapte bune este făcută, când vrăbiuțele s-au așezat pe bancă și au început să mănânce. De acum, pentru că a început școala, voi hrănii vrăbiuțele cu cornul sau biscuiții pe care îi primim la școală. Iaurtul, îl voi folosii pentru pisici, dar dacă aș mai povestii, și despre asta acum, fapta mea buna ar avea 2000 de caractere, nu 1359.

Ți-a plăcut quizul făcut de acest user Kidibot?

Click să votezi!

Pentru că ți-a plăcut acest test ...

Provoacă-ți prietenii tăi să răspundă și ei!

Ne pare rău că un utilizator Kidibot a făcut un quiz atât de slab!

Probabil că a fost sabotat de către Crocobeți. Hai să-l îmbunătățim!

Spune-ne cum putem să-l îmbunătățim.

Partener Principal:

Kidibot caută partener principal!

Susținători activi:

Kidibot este sustinut de Electrica Kidibot este sustinut de Electrica Furnizare Kidibot este sustinut de OMV Petrom Kidibot este sustinut de Țara lui Andrei Kidibot este sustinut de Robofun Kidibot este sustinut de ELKO Kidibot este sustinut de Mindblower Kidibot este sustinut de Interbrand Kidibot este sustinut de Zooku

Edituri prietene:

Kidibot este sustinut de Editura Niculescu Kidibot este sustinut de Editura Arthur

Parteneri educaționali:

Kidibot este sustinut de Știință și Tehnică Kidibot este sustinut de Astroclubul Bucuresti

Parteneri pentru românii din afara granițelor României:

Kidibot este sustinut de Ministerul pentru Rom\nii de Pretutindeni

KIDIBOT în lume:

USA | UK | CA | CH | ES | MD | IT | RO
Platforma Educațională Kidibot folosește cookie-uri funcționale și de trafic pentru a putea ajuta copiii să citească și să învețe mai mult.
Total time: 1.0265998840332 s