Antrenamentul de Matematică al Forțelor Speciale Kidibot FS-I-049

200 puncte bonus
3 rezolvări
Romană


Nici nu au început bine cursurile de pregătire și cadeții noștri de la Academia Forțelor Speciale Kidibot sunt atacați de misiunile malițioase ale Crocobeților!

Se zbat atacurilor în misiuni intergalactice de apărare a Terrei împotriva radiațiilor Crocobețiene (atacuri cibernetice și dronelor hipnotice).

Kidibot și cadeții noștri sunt pe baricade și vor învinge. Dar au nevoie și de ajutorul tău, să câștigi cât mai multe puncte, să dovedești că lupți cu lenea și prostia.

Mult succes!

.

Quiz disponibil doar userilor din Forțelor Speciale. Click aici aici să devii și tu parte din această trupă de elită!


Tabelă de scor: FS-I-203-Matematică

maxim de puncte 12
Poz. Nume Introdus pe Puncte Rezultat
Tabelul se încărcă
Nicio dată disponibilăExemple de întrebări din quizul "Antrenamentul de Matematică al Forțelor Speciale Kidibot FS-I-049"

  • Prima săptămână academică. Agitație mare, trebuie planificate toate misiunile cadeților, stabilită componența echipelor, responsabilii delegațiilor, programele de cercetare, de patrulare, de comunicare …ce mai! Nu e timp de pierdut. Dacă toate acestea nu sunt făcute la timp, dronele hipnotice ale crocobeți vor câștiga. NUUU, toți cadeții se mobilizează și se organizează rapid. Pentru început, decid componența primei misiuni stabilită de Comandantul Totolici: doi din primii 3 aspiranți. În câte feluri se pot forma aceste misiuni?
  • Imprimanta de idei, de care au nevoie aspiranții în misiune, funcționează pe baza unor senzori speciali care captează informațiile cadeților de pe Intergalactica despre dronele hipnotice și listează 3D „antidotul” împotriva acestora: dronele eroice. Crocobeții lansează la fiecare 5 minute o dronă hipnotică, în total 2 drone. De câte minute au nevoie crocobeții pentru a lansa dronele lor?
  • KIDIBOT face „inventarul” bătăliilor dintre dronele hipnotice și cele eroice. A constatat că dacă în prima zi s-au lansat 5 drone eroice, în a doua zi cu 5 mai multe decât în prima, în a treia zi cu 5 mai puține decât în a doua zi, câte 5 în fiecare din celelalte două zile. Atunci numărul dronelor lansate este mai mic decât 40 cu

Crezi că poți face un quiz mai bun decât Antrenamentul de Matematică al Forțelor Speciale Kidibot FS-I-049?

Click aici
Probleme cu Antrenamentul de Matematică al Forțelor Speciale Kidibot FS-I-049? Raportează!

Partener Principal:

Kidibot caută partener principal!

Susținători activi:

Kidibot este sustinut de Mega Image Kidibot este sustinut de Raiffeisen Bank Kidibot este sustinut de Mindblower Kidibot este sustinut de Interbrand Kidibot este sustinut de Zooku

Edituri prietene:

Kidibot este sustinut de Editura Niculescu Kidibot este sustinut de Editura Arthur

Parteneri educaționali:

Kidibot este sustinut de Știință și Tehnică Kidibot este sustinut de Astroclubul Bucuresti

Parteneri pentru românii din afara granițelor României:

Kidibot este sustinut de Ministerul pentru Rom\nii de Pretutindeni

KIDIBOT în lume:

USA | UK | CA | MD | IT | RO
Platforma Educațională Kidibot folosește cookie-uri funcționale și de trafic pentru a putea ajuta copiii să citească și să învețe mai mult.
Total time: 2.1735467910767 s