Antrenamentul de Matematică al Forțelor Speciale Kidibot FS-III-048

200 puncte bonus
7 rezolvări
Romană
5
(1)


Nici nu au început bine cursurile de pregătire și cadeții noștri de la Academia Forțelor Speciale Kidibot sunt atacați de misiunile malițioase ale Crocobeților!

Se zbat atacurilor în misiuni intergalactice de apărare a Terrei împotriva radiațiilor Crocobețiene (atacuri cibernetice și dronelor hipnotice).

Kidibot și cadeții noștri sunt pe baricade și vor învinge. Dar au nevoie și de ajutorul tău, să câștigi cât mai multe puncte, să dovedești că lupți cu lenea și prostia.

Mult succes!

.

Quiz disponibil doar userilor din Forțelor Speciale. Click aici aici să devii și tu parte din această trupă de elită!


Tabelă de scor: FS-III-203-Matematică

maxim de puncte 12
Poz. Nume Introdus pe Puncte Rezultat
Tabelul se încărcă
Nicio dată disponibilăÎți place quiz-ul făcut de acest user Kidibot?

Click să votezi!

Pentru că ți-a plăcut acest test ...

Provoacă-ți prietenii tăi să răspundă și ei!

Ne pare rău că un utilizator Kidibot a făcut un quiz atât de slab!

Probabil că a fost sabotat de către Crocobeți. Hai să-l îmbunătățim!

Spune-ne cum putem să-l îmbunătățim.

Exemple de întrebări din quizul "Antrenamentul de Matematică al Forțelor Speciale Kidibot FS-III-048"

  • Prima săptămână academică. Agitație mare, trebuie planificate toate misiunile cadeților, stabilită componența echipelor, responsabilii delegațiilor, programele de cercetare, de patrulare, de comunicare …ce mai! Nu e timp de pierdut. Dacă toate acestea nu sunt făcute la timp, dronele hipnotice ale crocobeți vor câștiga. NUUU, toți cadeții se mobilizează și se organizează rapid. Pentru început, decid componența primei misiuni stabilită de Comandantul Totolici: câte doi din primii 10 caporali. În câte feluri se pot forma aceste misiuni?
  • Prima misiune stabilită pentru caporali este „patrulare intergalactică”. Scopul acestei misiuni este de a detecta dronele hipnotice lansate de crocobeți, pentru ca toți copiii să uite tot ce învață. În această misiune, caporalii au nevoie de o imprimantă de idei, câte o pereche de ochelari galactici pentru cei doi cadeți și un tricou interactiv la teleportare pentru Conducătorul detașamentului- Trinity. Dacă pentru toate obiectele sunt necesare 1000 de monede academice, pentru tricou si ochelari se plătesc 470 de monede academice, iar pentru tricou 270, atunci
  • În timpul misiunii intergalactice, la baza Academiei forțelor speciale, la Aerobiologica se studiază de zor acțiunea radiațiilor emise de planeta crocobețiană asupra viețuitorelor de pe Terra. Cadeții au ajuns la concluzia că dacă vor mai construi încă atâtea „captatoare de radiații crocobețiene” câte au acum, ar fi în total cu [205-95-58)]+100 mai multe decât au acum. Câte captatoare au acum cadeții?

Crezi că poți face un quiz mai bun decât Antrenamentul de Matematică al Forțelor Speciale Kidibot FS-III-048?

Click aici
Probleme cu Antrenamentul de Matematică al Forțelor Speciale Kidibot FS-III-048? Raportează!

Partener Principal:

Kidibot caută partener principal!

Susținători activi:

Kidibot este sustinut de Mega Image Kidibot este sustinut de Raiffeisen Bank Kidibot este sustinut de Mindblower Kidibot este sustinut de Interbrand Kidibot este sustinut de Zooku

Edituri prietene:

Kidibot este sustinut de Editura Niculescu Kidibot este sustinut de Editura Arthur

Parteneri educaționali:

Kidibot este sustinut de Știință și Tehnică Kidibot este sustinut de Astroclubul Bucuresti

Partneri pentru românii din afara granițelor:

Kidibot este sustinut de Ministerul pentru Rom\nii de Pretutindeni

KIDIBOT în lume:

USA | UK | MD | IT | RO
Platforma Educațională Kidibot folosește cookie-uri funcționale și de trafic pentru a putea ajuta copiii să citească și să învețe mai mult.
Total time: 0.96300005912781 s