Unicornland

150 puncte bonus
CercetatoareaAeriana7

Sora mea iubește unicornii. Își dorea așa de mult unul! Și nu vroia să înțeleagă că unicornii nu există decât în cărți. Acum, soră-mea nu e genul ăla de copil răsfățat care bate din picior și face crize când nu primește ceva. Dar era tristă. Așa că m-am gândit să creez Unicornland. Un parc de distracții cu tematica unicorni cu trei etape distractive: Mai întâi o rundă de cameră călare pe unicornul Mimi (care arăta suspect de mult ca mine), apoi un teatru de păpuși cu unicorni iar la sfârșit a ascultat o poveste numită Al șaptelea unicorn. Prin toate aceste aventuri a însoțit-o Luana, unicornul ei de pluș, motiv pentru care ea este pe coperta faptei bune. Singura problemăm ar fi că pe unicor îl cam doare spatele acum…. Dar e bine că măcar s-a distrat.

Partener Principal:

Kidibot caută partener principal!

Susținători activi:

Kidibot este sustinut de Mega Image Kidibot este sustinut de Raiffeisen Bank Kidibot este sustinut de Mindblower Kidibot este sustinut de Interbrand Kidibot este sustinut de Zooku

Edituri prietene:

Kidibot este sustinut de Editura Niculescu Kidibot este sustinut de Editura Arthur

Parteneri educaționali:

Kidibot este sustinut de Știință și Tehnică Kidibot este sustinut de Astroclubul Bucuresti

Partneri pentru românii din afara granițelor:

Kidibot este sustinut de Ministerul pentru Rom\nii de Pretutindeni

KIDIBOT în lume:

USA | UK | MD | IT | RO
Platforma Educațională Kidibot folosește cookie-uri funcționale și de trafic pentru a putea ajuta copiii să citească și să învețe mai mult.
Total time: 0.64080095291138 s