Importanta jocului dea stiinta-stiinta pentru copii isteti (chiar foarte isteti, daca se poate. Nu conteaza varsta, Important e sa stii cat de cat stiinta)

15 puncte bonus
18 rezolvări
Romană

Autor quiz: CopilaAcida1

Quiz-ul descrie intrebari din mediul inconjurator si nu numai; acest test iti va imbogati propria cultura generala. Dupa ce veti parcurge acest test, veti fi mult mai stapani pe cunostintele voastre.

Hey, dude! Multi Eyes crede că ai un avatar ciudat. Fă un challenge cu el să-i schimbi părerea crocobețiană.

Exemple de întrebări din quizul "Importanta jocului dea stiinta-stiinta pentru copii isteti (chiar foarte isteti, daca se poate. Nu conteaza varsta, Important e sa stii cat de cat stiinta)"

  • Care este capitala Taiwanului?
  • Care este cel mai mic continent?
  • Cine a realizat Masa Tacerii?

Crezi că poți face un quiz mai bun decât Importanta jocului dea stiinta-stiinta pentru copii isteti (chiar foarte isteti, daca se poate. Nu conteaza varsta, Important e sa stii cat de cat stiinta)?

Click aici
Probleme cu Importanta jocului dea stiinta-stiinta pentru copii isteti (chiar foarte isteti, daca se poate. Nu conteaza varsta, Important e sa stii cat de cat stiinta)? Raportează!

Partener Principal:

Kidibot caută partener principal!

Susținători activi:

Kidibot este sustinut de Mega Image Kidibot este sustinut de Raiffeisen Bank Kidibot este sustinut de Mindblower Kidibot este sustinut de Interbrand Kidibot este sustinut de Zooku

Edituri prietene:

Kidibot este sustinut de Editura Niculescu Kidibot este sustinut de Editura Arthur

Parteneri educaționali:

Kidibot este sustinut de Știință și Tehnică Kidibot este sustinut de Astroclubul Bucuresti

Parteneri pentru românii din afara granițelor României:

Kidibot este sustinut de Ministerul pentru Rom\nii de Pretutindeni

KIDIBOT în lume:

USA | UK | CA | MD | IT | RO
Platforma Educațională Kidibot folosește cookie-uri funcționale și de trafic pentru a putea ajuta copiii să citească și să învețe mai mult.
Total time: 1.886381149292 s