Misiunea Atlantiro

1 rezolvări
Romană

Descriere:
Tu ai primit urmatoarea misiune de la Kidibot.

Numele misiunii: 
Atlantiro

Background:
Un comando de Crocobeti s-a infiltrat intr-o baza secreta a oamenilor – Atlantiro. Au reusit sa ii pacaleasca ca este un incediu, urmat de o explozie a unor canistre cu gaz de lupta secret, astfel incat toata baza a fost evacuata de soldatii pamanteni. Crocobetii au profitat de haosul creat si au ocupat toata baza, urmand sa o securizeze prin aducerea de Inteligenta Artificiala Crocobetiana.

Tu (si echipa ta) ati primit sarcina sa recuperati baza militara din mainile nesuferitilor de CROCOBETI, pana cand  implementarile create de ei vor face ca respectiva baza de devina inexpugnabila. Aveti fix 5 zile la dispozitie pana cand Kidibot estimeaza ca baza va fi securizata complet de catre fortele inamice.

Ai 5 zile la dispozitie incepand in acest moment ca sa rezolvati un quest.

Trebuie sa gasesti borcanul cu creierul Inteligentei Artificiale Crocobetiene si sa ii torni un pahar de suc acidulat pe el. Astfel vei reusi sa opresti raul sa se instaleze definitiv in baza.. Vei primi in fiecare zi cate un indiciu, astfel incat la finalul questului sa poti sa identifici pe harta unde este borcanul cu AIC si sa il anihilezi

Ce trebuie sa faceti:

  • Sa raspunzi la cate un quiz in fiecare zi din aceasta lista. Odata ce apesi butonul “ACCEPT MISIUNEA”, o sa vezi primul quiz pe care trebuie sa il rezolvi. Ai timp azi, pana la ora 23.59 sa rezolvi CORECT (minim 70%) acest quiz.
  • Maine o sa se deblocheze urmatorul quiz. Poimaine se va debloca al treilea quiz. Si asa mai departe
  • De fiecare data cand rezolvi corect un quiz, vei fi mai aproape, vei primi un indiciu. Cand vei strange 5 indicii, vei putea sa rezolvi quizul final, astfel incat sa afli unde este butonul si sa salvezi baza militara de CROCOBETI
  • Dupa ce obtii si ultimul indiciu, o sa vezi lista intreaga de indicii pe aceasta pagina, daca esti logat
  • Vei face quizul final, cu 5 intrebari, la care sunt indiciile utile. Daca rezolvi corect, iti vei indeplini misiunea! Felicitari! Vei primi puncte bonus si insigna aferenta misiunii tale! Daca pe parcurs abandonezi sau nu reusesti sa raspunzi corect, atunci vei rata misiunea.

Crezi că poți face un quiz mai bun decât Misiunea Atlantiro?

Click aici
Probleme cu Misiunea Atlantiro? Raportează!

Partener Principal:

Kidibot caută partener principal!

Susținători activi:

Kidibot este sustinut de Mega Image Kidibot este sustinut de Raiffeisen Bank Kidibot este sustinut de Mindblower Kidibot este sustinut de Interbrand Kidibot este sustinut de Zooku

Edituri prietene:

Kidibot este sustinut de Editura Niculescu Kidibot este sustinut de Editura Arthur

Parteneri educaționali:

Kidibot este sustinut de Știință și Tehnică Kidibot este sustinut de Astroclubul Bucuresti

Partneri pentru românii din afara granițelor:

Kidibot este sustinut de Ministerul pentru Rom\nii de Pretutindeni

KIDIBOT în lume:

USA | UK | MD | IT | RO
Platforma Educațională Kidibot folosește cookie-uri funcționale și de trafic pentru a putea ajuta copiii să citească și să învețe mai mult.
Total time: 1.0420351028442 s