Misiunea Pizza Radioactivă

1 rezolvări
Romană

– DOCUMENT STRICT SECRET! –

A se citi doar de către LUPTĂTORII și EROII Kidibot!

Unul dintre EROII KIDIBOT și-a riscat viața ca să pună mâna pe o informație extrem de prețioasă. Crocobeții plănuiesc un atac mârșav dintr-un laborator secret. Vor să transforme pizza pe care o știm și o iubim într-o varianta de pizza care să îmbolnăvească populația și să ne facă mai ușor de cucerit. O pizza radioactivă, plină de gunoaie fosforescente. Dar, datorita marketingului impecabil făcut, copiii vor fi convinși că este la modă și că e cool să o mănânci!

Situatia este critică. Rapoartele primite din teren arată că în laboratorul său secret, savantul Takka, un geniu diabolic aliat cu Crocobeții, este foarte aproape sa finalizeze un nou brand de pizza, pe care să înceapa să îl vândă în România și pe urmă la nivel global.

Luptătorii si Eroii Kidibot trebuie să acționeze fără ezitare!

Misiunea voastră

În fiecare zi, timp de 5 zile, trebuie să răspundeți la câte un quiz anume de matematică de clasa I-a, prezentat aici. Dacă răspundeți corect, veți primi câte un indiciu.

La finalul celor 5 zile, cu cele 5 indicii, veți putea să răspundeți la quizul final și să găsiți soluția tehnică să împiedicați răspândirea acestei amenințări. Acolo veți primi un număr bonus de puncte uriaș, ca răsplată pentru îndeplinirea misiunii voastre! Deasemenea, pentru vitejia voastră veți primi și o medalie!

Mult succes!

Crezi că poți face un quiz mai bun decât Misiunea Pizza Radioactivă?

Click aici
Probleme cu Misiunea Pizza Radioactivă? Raportează!

Partener Principal:

Kidibot caută partener principal!

Susținători activi:

Kidibot este sustinut de Mega Image Kidibot este sustinut de Raiffeisen Bank Kidibot este sustinut de Mindblower Kidibot este sustinut de Interbrand Kidibot este sustinut de Zooku

Edituri prietene:

Kidibot este sustinut de Editura Niculescu Kidibot este sustinut de Editura Arthur

Parteneri educaționali:

Kidibot este sustinut de Știință și Tehnică Kidibot este sustinut de Astroclubul Bucuresti

Partneri pentru românii din afara granițelor:

Kidibot este sustinut de Ministerul pentru Rom\nii de Pretutindeni

KIDIBOT în lume:

USA | UK | MD | IT | RO
Platforma Educațională Kidibot folosește cookie-uri funcționale și de trafic pentru a putea ajuta copiii să citească și să învețe mai mult.
Total time: 0.95864796638489 s